anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi am fost sunat de un numar de telefon 0374180xxx si era o doamna destul de draguta dupa voce si m-a intrebat daca sunt de acord sa ii rasp la cateva intrebari despre orange. Din cate am mai citit din topicuri au mai fost si alti sunati. si le-au venit factura mai mare decat trebuia.Credeti ca mi se poate intampla si mie? Nu am dat date din Contractul de la orange.

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Daca nu iti cere date personale nu e nici o problema.Am fost sunat si eu si nu s-a modificat cu nimic factura.Este un sondaj sa vada cat esti de multumit de reteaua lor.

3 răspunsuri:
| wintermee11 a răspuns:

M.i se pare ciudat prefixul numarului de la care ai fost sunat.0374...este prefixul celor de la Orange? nu stiu, intreb si eu.Numai bine!

| akka4 a răspuns:

Cel mai bine ignora astfel de apeluri

| axll a răspuns:

0374 este prefixul celor de la Orange. nu sunt sigur daca sunt telefoane mobile sau fixe (nu sariti cu gura, Vodafone are telefonie fixa, nu sunt sigur daca are si Orange). este posibil sa fi sunat tu la serviciul clienti la Orange cu ceva timp in urma si sa fi fost de acord cu un chestionar despre serviciile Orange. un apel primit nu are cum sa te incarce la factura, este imposibil.