In general, lasind deoparte cazurile in care au fost observate chestii absolut explicabile, OZN-urile sint o realitate palpabila, vezi si cazul ala de la noi in care s-a intilnit un MIG-21 cu asa ceva, plus sutele/miile de aparitii inregistrate video. Ca americanii si alte state mari nu recunosc ca ar fi in contact cu extraterestrii, asta e partea a doua. Opinia? Sper ca civilizatiile avansate care ne tot dau tircoale sa vina odata si sa ne dea peste nas sa ne trezim inainte de a fi prea tirziu.
Crezi in D-zeu? dar in extraterestri? atunci cine spune ca nu exista so ozn-uri? desi este la fel de probabil sa fi fost prototipuri de avioane nefacute publice
Poate ca par nebun.dar eu zic ca universul e destul de mare.nu cred ca suntem singura rasa din univers.adica s-au facut niste filme sf si ma rafer la stargate care pare destul de real. poate ca s-a facut pe baza unor realitati.nu inventii. orice e posibil.mai e vb si de lumi paralele.eu cam cred in astea.si daca erau prototipuri de avioane cum a zis si Sp33dyt aveau ei mare grija sa le ascunda.sunt diferite articole pe net in care arata ca cu multi ani in urma scanau centralele nucleare inainte de dezastre. uite si un articol care pe mine m-a pus pe idei. http://atlantis-ariel.blogspot.com/......terestrii.
Daca nu sunteti disponibili sa raspundeti numai vorbiti aiurea asa ca sa va aflati in discutie(ma refer la NoChanceFourUs) ai dreptate dar vreau sa o stiu si eu indiferent de cum este ea.
Dupa parerea mea sunt sanse sa exista forme de viata pe alte planete, stiti ce se spune nimic nu e imposibil.
anonim_4396 întreabă: