Incearca ce ti-am scris la intrebarea anterioara Patricia. Sa il repari la service te costa mult pentru ca e un model nou de telefon si complicat. sa zicem ca nu banii sunt problema dar o sa ti-l tina cam 3 saptamani in service pentru ca sunt sute ca tine cu astfel de probleme si lista e lunga
Esti varza, nu stiu cum o sa te intelegi cu aia de acolo...cum dracu sa il faci?
TU esti pe dinafara si cred ca nu stiu ce vorbesti. Tu poti comenta despre Hip-Hop sau ce te intereseaza pe tine dar expresia ESTI VARZA ti se potriveste exact tie. Fata asta avea nevoie doar de un raspuns cum sa isi repare telefonul. Ma doare capul cand vad din astia ca tine care doar da un raspuns ca sa se afle in treaba.
Nu banii sunt problema, dar sa zicem asa cu aproximatie, sa stiu si eu cum. na Cam cat daca stii sa-mi spui?
CU aproximatie iti zic, intre 50 de lei si 80 de lei. Ma gandesc ca in cazu tau trebuie rescris softul. Daca e asa normal in cateva ore trebuie sa ti-l dea inapoi. Asta daca nu te pune pe lista de asteptare. daca esti din Timisoara te trimit undeva unde stiu sigur ca nu costa mult si il primesti in cel mai scurt timp inapoi.
In primul rand sictir iar in al doilea rand, putea sa intreba "Unde pot repara display-ul/touch-ul etc"...
Mersi oricum, l-am reparat deja in Craiova si mie nu mi-a luat niciun ban.
Ma bucur. Inseamna ca nu a fost grav
Incearca ce ti-am scris la intrebarea anterioara Patricia. Sa il repari la service te costa mult pentru ca e un model nou de telefon si complicat. sa zicem ca nu banii sunt problema dar o sa ti-l tina cam 3 saptamani in service pentru ca sunt sute ca tine cu astfel de probleme si lista e lunga
Unde ti-ai reparat iphone`ul? as avea si eu nevoie.mi s-a stricat display`ul dar al meu e 3gs
anonim_4396 întreabă:
NitaLoredanaFlorentina întreabă: