Libera circulatie, sclavia moderna a romanului printre straini, si interesele parlamentului european sa mai ciordeasca lemn, aur si alte resurse pana lasa tara cum e iraq in momentul de fata. UE intr-adevar era parolista cu Romania daca oferea spatiul senghen asa aveam drepturi egale salariale si legi diferite, numai ca tara noastra e plina de idioti si proaste de aia isi fac de cap cu ea aia din Bruxelles
Nu mai exista libertate de circulatie
Elvetienii te iau la goana din tar lor
Englezii iti cer viza
Unhurii iti spun sa circuli si iti dau amenda
Bulgarii iti fura organele
Nimeni nu vrea romani
Va rog sa iminspuneti mie o tara care primeste romani si le da voie sa munceasca ca si ingineri
Sau ca si rlecteonisti
Fara sa ii tortureze cu drept de munca
Sedere acte birocratie hartogaraie autorizatii
Si sa faca scoala din nou ca aceea facuta in Romania nu e buna de nimic
Eu sunt in Anglia sunt ing electronist
Dar sunt si electrician
Si m-a pus sa obtin legitimatii cursuri alte scoli de protectia muncii examene extraordinar de grele
Pentru card-uri ce exprira ecs
Toate te primesc sa lucrezi ca ce vrei tu. Numai sa nu debitezi prostii asa cum o faci tu aici.
Ia caută pe internet producția anuală de aur a Chinei și vezi dacă România a produs în ultimii 30 ani cât produce China într-un an. La aur mă refer.
Ia zi-i: de ce China produce de 26 ori mai mult aur pe kilometru patrat decat Romania?
Asa ca Romania nu mai are nici o valoare si nici nu isi da interesul sa aiba vreo valorare pe planeta!
Nici macar nu fac reclama ca romanii au inventat zborul
sau insulina sau stiloul
sau ca aici s-au gasit cele mai vechi oase de pe planeta
sau ca avem oua de dinozauri
sau ca Isus haristos pana la vasta de 30 ani a fost la scoala aici in Romania si a invatat de la daci tot ce stia el sa faca
si orice dac avea aceleasi puteri ca si isus hristos
de ce nu se spun lucrurile astea
ar trebui ca fiecare roman sa fie obligat sa le spuna si sa le scrie cu marcherul sau peste tot pe unde lucreaza daca lucreaza la banca mondiala sa scrie pe site acolo chiar cu riscul sa isi piarda jobul
altii sa scrie cu marker-ul in avion traian vuia...
PRIMA RACHIETA DE PE PLANETA CARE A DEPĂȘIT ATRACTIA GRAVITAȚIONALĂ
care a iesit in afara câmpului magnetic al pamantului a fost gandita de un Român care statea la sighisoara
DE CE NU LE SPUNE NIMENI GERMANILOR UNGURILOR ENGLEZILOR CA DACA NU ERA ROMANIA EI ERAU ACUM PAȘALÂC TURCESC!
"si orice dac avea aceleasi puteri ca si isus hristos" -- ia spune: suferi de paranoia sau ai fumat ceva nepermis?
Am băut ulei de canabis plus am mancat niste fruze de dafin din egipt + am pus intr-o cană 1kg de seminte de mac umede am inchis usa la cameră si le-am pus pe caloriferul cu ulei să iasă uleiurile volatile din ele + am pus o bucățică de sulf cu tămâie albă să facă fum împreună cu ulei de trandafiri+ am tras pe nas niște samagon din ukraina + am băgat niște pastile de alanerv ca să trăiesc de zece ori mai putin dar de zece ori mai intens dar de zece ori mai puțin, și ce ar fi dacă aș înțelege tot din tot pe lume!? Oare aș fi mai fericit? Oare il mînâi pe Dumenzeu dacă mi-aș dori să fiu tâmpit?
nu sufăr de paranoia ci se cheama schizofrenie
am dublă personalitate și o dezvolt pe a patra!
Serios, "Isus haristos pana la vasta de 30 ani a fost la scoala aici in Romania si a invatat de la daci tot ce stia el sa faca" sunt visele unor fumatori de opiu.
Libera circulație e unul din avantaje enorme. Nu te uita la ce scriu niste idioti pe aici. Comertul liber, FONDURILE europene care au finantat mii de afaceri, legile europene impuse de parlamentul ala de care se plange unul mai sus... Gandeste te numai laninterventiile UE pe vremea lui Dragnea cate din prostiile lui au franat
. Si daca inca mi crezi tampeniile de mai sus uita te la Belarus sau Ucraina sau Moldova si ai sa vezi cum ar fi aratat Romania fara UE
Eu am cerut avantaje, dar na, ei nu au înteles.
Faptul că pot exporta tot aurul din munte la schimb pe aplauze faptul că poate suporta pădurea fără să plătească impozit și ne primit nimic la schimb faptul că se în pustie zic satele românești faptul că nu mai găsești pe nimeni să muncească vie faptul că se pot traduce in cea toate culorile radioactive ale Europei fără ca nimeni să îi mai deranjeze faptul că toți time la dinții chinezii africanii marocanii poți să cumperi acum pământul României pentru care strămoșii noștri și au un toată viața ca să îl aperi cu sângele lor faptul că acum toate apele sunt cancerigene și trebuie să bei apă neapărat de la multinațională ce sunt avantajele
Poate-mi spui si mie cate tone de aur s-au extras din muntii Romaniei din 1990 incoace.