| Nico_Nicoleta_1999_u9TF a întrebat:

Buna,TPU! Ce caiete îmi trebuiesc in clasa a noua? Sunt pe industria alimentara

8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Iti recomand caiete studentesti cu patratele (pentru matematica, specialitati eventual chiar si pentru romana) fiindca poti face notitele de la o lectie pe o singura pagina sau pe o deschidere, pe 2 pagini, in partile stanga-dreapta.
Aceasta metoda de a scrie lectiile pe 1 sau 2 pagini este foarte utila cand trebuie sa vezi in ansamblu lectia respectiva, mai ales cand le vei repeta pentru bac (si nu numai).

Si pentru cealalte materii poti folosi asemenea caiete, dar exista "riscul" sa nu se umple nici un sfert din caiet, pe parcursul intregului an. La acele materii la care vei avea doar cate o ora saptamanal este suficient si un caiet obisnuit de 50 file.

| Ineys a răspuns:

Iti recomand sa scrii pe coli si sa-ti faci dosare la fiecare materie. E mai bine si pentru viitor si e si mai organizat cumva. In plus nu trebuie sa te cari mereu cu toate caietele la tine. Iei doar niste coli si-ti tii dosarele acasa.
Asta desigur, daca sunt de acord profesorii.

| lilith16 a răspuns:

Chill, eu imi iau 2 caiete la mine si un pix si aia e

| IonutR1 a răspuns:

Aceleasi caiete ca si pana acum. Totusi acum ar trebui sa ai caiete mari cam la toate materiile.

| User23434 a răspuns:

Dacă ai ajuns sa întrebi pe TPU ce caiete îți trebuie e jale. A4 clar, dictando și cu pătrățele, unu de muzica, și cam atât, cred.

| Nico_Nicoleta_1999_u9TF explică (pentru User23434):

Pai știu că A4, dar cate de mate și câte de romana? Asta mă interesează

| User23434 a răspuns (pentru Nico_Nicoleta_1999_u9TF):

Pai, de ce nu ai specificat ca vrei sa știi câte îți trebuie? Ai sa vezi ce orar o sa ai și pe baza lui cred ca e cel mai bine sa îți cumperi caietele...

| nuivoiesăspun a răspuns:

Caiete mari/studențești/A4. De mate și română. Îți mai trebuie caiet de muzică, geografie si bio. Și un caiet cu doaie velină, adică din ala cu foi albe simple