Ask.fm e ultima fita in materie de site-uri de socializare..Este un site unde te loghezi si iti intra direct prietenii de pe facebook, si va puneti intrebari unui altuia, bineinteles publice. Este o nouă modă pe FaceBook să ai cont pe ask.fm, acolo poți primi întrebări de la persoane care nu se semnează, normal că întrebările sunt de genul "mai ești virgină?"; "ce e cu paranteza dintre picioarele tale?"; "cu fața asta faci Crăciunul?", pentru că toți sunt șmecheri și hateri când sunt sub anonimat.
Partea amuzantă este că mulți se plâng că primesc întrebări stupide, ei așteptându-se la foarte multe complimente și la întrebări decente, care să-i ridice în slăvi, să-i laude și să-i sărute în dos.
Din curiozitate, am mai trecut și eu pe câteva astfel de pagini, am văzut că majoritatea dintre cei care își fac cont pe acea idioțenie cer ca cei care le pun întrebări mai puțin decente sau își bat joc de ei să se semneze, iar asta este o idioțenie mai mare ca site-ul ask.fm, chiar dacă este foarte greu de ajuns la acel grad.
Deschizându-ți un cont pe acel site le dai șansa tuturor haterilor să își bată joc de tine, să-ți spună ceea ce nu-ți pot spune decât sub anonimat. So, nu vă mai plângeți că sunteți înjurați, este numai vina voastră.
Gândiți logic, dacă cineva vrea să-ți adreseze o întrebare decentă, ți-o poate adresa direct pe FaceBook sau de ce nu, în față, dar dacă vrea să afle ceva mai puțin decent, devine tipul șmecher și ironic, încercând să fie troll sub anonimat.
Chestia asta cu "ask.fm" e noua modă.
Nu am cont pe aşa ceva, însă, cred că acest site cu întrebări te scapă oarecum de plictiseală.
Ask.fm e ultima fita in materie de site-uri de socializare..Este un site unde te loghezi si iti intra direct prietenii de pe facebook, si va puneti intrebari unui altuia, bineinteles publice. Funda?
Ati dat amandoi copy paste la un raspuns precedent. Doar ca stlucian a copiat mai multe linkuri decat tine. E un hot mai priceput, merita funda.
Este un site unde poti pune si raspunde la intrebari.Vezi mai multe detalii la link-ul:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ask.fm
Un site unde pui întrebări şi răspunzi la întrebări, şi ai şi prostescul beneficiu să pui întrebări anonime. Nu te gândi că e vreun TPU sau yahoo answers...
Dacă vrei să nu primeşti întrebări anonime, bifează "Nu permit adresarea întrebărilor anonime".
www.i.imgur.com/tSUvcrz.jpg
Antonia23K întreabă: