| walken_3333 a întrebat:

ce parere aveti despre fraza aceasta?
"razi si lumea va rade cu tine, plangi si vei plange singur"
dau fundita pentru cel mai bun raspunshappy

7 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Eu cand sunt alaturi de prieteni, e altfel: rad iar ei rad cu mine, plang si ei vor plange cu mine.
Ce inteleg din fraza ta? Ca atunci cand totul e roz, toti sunt langa tin iar cand totul devine negru, toti te vor alunga, ramanand singur.winking

| Vizitiul a răspuns:

Adevaratii prieteni ii cunosti in momentul in care iti ofera umarul pentru a plange.

| marrr a răspuns:

Pai atunci cand te plangi lumea te vede si zice sa nu se strofoce pentru tine, ca treci si singur peste astea. E mult mai usor sa stai deoparte, decat sa te duci sa pui o vorba buna si sa dai un sfat.
Toti vrem sa ne bine-dispunem, sa fim fericiti mai tot timpul, iar atunci cand gasim ocazia in altcineva, o facem, ca doar nu-i greu sa fii fericit.

| alexutu001 a răspuns:

Salut, eu sunt de parere ca este foarte adevarata mai ales in ziua de azi cand lumea devine din ce in ce mai rea si asta in proportie de 99% din cauza banilor. Aceasta fraza argumenteza direct ceea ce am zis prima propozitie se refera la faptul ca atunci cand esti fericit si implinit toti sunt langa tine "rad, se bucura" iar cand dai de un necaz, o greutate toti te lasa balta simti ca nu mai poti si nu ai pe umarul cui sa plangi decat pe cel al lui Dumenezeu care e cu tine tot timpul, sau se mai gaseste cate un prieten care sa-ti fie alaturi la nevoie (MAI RAR ASA CEVA). numai binehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic mai adevarat!

| ana83 a răspuns:

Pai si nu este asa Walken?Atunci cand ti-e bine si nu ai probleme,toata lumea e langa tine,atunci cand ai probleme,ai nevoie de ajutorul cuiva,esti la greu,toti te lasa sa te descurci singur.Lumea din ziua de astazi. oh go on

| ana83 a răspuns:

Pai si nu este asa Walken? Atunci cand ti-e bine si nu ai probleme, toata lumea e langa tine, atunci cand ai probleme, ai nevoie de ajutorul cuiva, esti la greu, toti te lasa sa te descurci singur.Lumea din ziua de astazi. oh go on