| Gabriella_Anna_Cristinna_1999 a întrebat:

chiar as dori un sfat sad am vorbit cu un băiat și vorbeam un subiect normal, despre muzica ce melodii ne plac și am adus vorba de Inna, dacă ii place, ma refer cum cânta și face el " M-aș da puțin la ea " și pune 4 de-alea de ras. dar nu știu ce sa zic, el mai vorbește cu mine, a schimbat tot cu inimi la Chat, îmi scrie zilnic, nu știu ce sa zic. eu am 18 ani și el 19, nu e diferența dar nu ul văd serios, nu știu ce sa zic, ar putea sa comunice cu mai multe fete zilnic, vreau sa zic ca eu nu as putea vb cu 2-3 băieți in fiecare zi, doar cu unul și dacă poate fi ceva serios e bine, dacă nu. trec peste, ce Spune-ți despre asta și despre ce a vrut el sa spuna cu ca se da la ea, mi-a picat rău gluma aia. vreau un sfat sad fără mișto va rog.

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Din moment ce nu sunteti in relatie nu inteleg de ce te deranjeaza asta? baiatul a glumit ce e rau in asta? si daca vorbeste care e problema, baiatul se comporta conform varstei lui e ok

| OldSoul a răspuns:

Pai ce sa spunem, a fost o gluma, iar tu ai reactionat cam prost la ea.
Totusi voi doar conversati, nu sunteti impreuna, deci exista posibilitatea ca el sa mai vorbeasca si cu alte tipe in acest moment, nu prea vad unde ar fi problema.
Acum ai prea multe asteptari de la el, sunt feluri si feluri de tipi.
Iar aia seriosi cel mai adesea nu va prea sunt pe plac.
Sincer sa fiu nici voi nu stiti cu exactitate ce vreti.
Ati vrea sa fie serios, dar totusi sa va faca sa radeti, ati vrea sa fie frumos, dar totusi sa nu se uite alte fete dupa el.
Nu exista perfectiune, trebuie sa te impaci cu ideea, nici noi nu suntem perfecti, dar nici voi.

| Ralukafay a răspuns:

Baietii,majoritatea lor nu sunt seriosi, la fel cum nici majoritatea fetelor nu sunt serioase.Deci,si baiatul asta s-ar putea sa se incadreze in categoria neseriosi.

| anoniiim1807 a răspuns:

A fost o gluma. El nu ar avea cum sa ajungă la ealaughing
Probabil a vrut sa spună ca e frumoasa si "buna" cum zic ei.
Iar faptul ca vorbește si cu alte fete. Sigur vorbește. orice băiat e așa.dar daca te va iubi nu ar trebui sa îți faci griji pentru ca si daca ar vorbi cu alte fete doar pe tine te-ar iubi.

| Gabriella_Anna_Cristinna_1999 explică:

Nu știu ce sa zic... eu sincer nu l-am plăcut, când l-am văzut nu am fost ceva " Wow ce frumos este, vreau sa fiu cu el ", nu a fost așa, el mi-a scris și mai vorbeam ca prieteni, nu mi s-a parut frumos, dar jur, felul unui băiat de a vorbi ma face sa ma atașez după acee începe sa îmi placa și cum arată. chiar așa sunt eu, dar vreau sa știu dacă greșesc cu ceva, doar ca din punctul meu de vedere nu am înțeles gluma, adică pe mina m-a deranjat, poate vorbește și cu alte fete. dar am observat mereu când intra pe Facebook mie chiar îmi scrie și avem un joc care ne jucam împuțina și in ultimul timp doar cu mine joaca și dacă voia sa joace și cu altcineva nu spunea sa nu vin, ma incita, el juca la el acasă și eu la mine, dar când intra pe Facebook chiar îmi scriu, nu durează mult și îmi scrie. :/

Vreau sa va mulțumesc foarte mult tuturor! Va mulțumesc pentru ajutor, mi-ati fost de folos, aveam un moment in care nici eu nu mai înțelegeam nimic și acum mi-ati mai deschis ochii, așa este.

Off, adică el nu se gândea ca ma poate deranja asta? :/ ma gândesc ca vb cu alte fete dar mi se pare cam ciudat, eu una nu as putea vorbi cu doi băieți, dacă îmi place, plac doar unul, cu el vorbesc mai mult, dar el când intra pe Facebook îmi scrie, și vorbim mult. iar când ne jucam vorbim și nu sta pe telefon, și joaca ceva ore bune. de asta spuneam. :/ după cum văd eu lucrurile. acum nu știu sigur sigur.

Okay, in ultimele zile îmi spune ca vrea sa mai iesim când vine in țara și sa ma cunoască mai bine, a fost plecat de ceva zile, dar de multe ori spune ca vrea sa iesim, și ieri voia sa vorbim cu video și e foarte drăguț cu Mine, doar asta e ca gluma aia nu mi-a picat bine, adică nu am înțeles-o laughing)

| calexandru a răspuns:

Încearcă sa te ți de școala, pentru ca limbajul tău e la nivel de clasa a 3-a, la fel ca si mentalitatea, de altfel, chiar dacă zici ca ai 18 ani. La ce mentalitate ai, esti foarte ușor de târât in pat.

| Alexandru_Alex_1996_myp5 a răspuns:

Încearcă să stai mai mult cu el și cu prietenii lui, și vezi ce zic prieteni lui și cum se comportă cu ei apoi ia o decizie.

| CumatruSlimShady a răspuns:

Incearca sa ii faci niste "avansuri" foarte subtile si iti vei da seama dupa cum reactioneaza

| Gabriella_Anna_Cristinna_1999 explică (pentru CumatruSlimShady):

Cum ar fi? Îmi poți da un exemplu te rog? Eu așa nu sunt chiar tupeista dar as vrea un sfat și de la tine, la ce te referi? Cum sa procedez? Mulțumesc