Dai pe " Start makeover ", apoi incarci o poza cu tine. Si parca iti da sa pui niste punctulete unde ai ochii si gura. Dupa ce termini de facut asta, poti da la " eyes" si iti alegi culoarea. Iar pentru par dai la " hair " si acolo dai pe " color your own hair ". Iti va da sa iti pui niste plus-uri pe parul tau. Le pui si dupa iti poti schimba culoarea. Sper ca ai inteles.
Dar iti arata acolo ce trebuie sa faci, daca il iei pas cu pas si daca ai cont.
Trebuie sa-ti faci cont? Pai vreau sa schimb culoarea ochilor si a parului, dar nu-mi iese. Daca sti nu imi poti arata unde sa ma duc, daca ai mai incercat si tu.
Deci am terminat cu punctele, si unde ma duc ca sa colorez ocgii adica am submeniuri si si e unul contacts unde iti arata culoarea. Cum fac?
Ai putea sa ma ajuti?
Dai pe " Start makeover ", apoi incarci o poza cu tine. Si parca iti da sa pui niste punctulete unde ai ochii si gura. Dupa ce termini de facut asta, poti da la " eyes" si iti alegi culoarea. Iar pentru par dai la " hair " si acolo dai pe " color your own hair ". Iti va da sa iti pui niste plus-uri pe parul tau. Le pui si dupa iti poti schimba culoarea. Sper ca ai inteles.
pitiic întreabă: