ți place ideea de a-ti un avatar jucat pe YouTube?
Te iubesc SmallWorlds?
Acasă SmallWorlds Dream este pentru tine!
("SmallWorlds" Înainte Space design stele "), a fost doar un titlu de lucru... și a fost un pic prolix! Ce părere aveți de nume spectacol nou?
Primul nostru episod este slickers CITY CHIC vs țară!
Impermeabil CITY: Nu aveți un penthouse NYC să moară pentru? Este crescatorie Londra pur și simplu uimitoare? Dorim să vă vedem în oaza ta urbană...
SAU
CHIC ȚĂRI: Merită unitatea la wop-wops pentru a găsi locul tau! Vrem să vedem savurand frumusetea bucolica!
CUM SE APLICA PENTRU A FI un concurent pe SHOW
Pentru a aplica pentru a fi un concurent caracteristici pe seria:
Postati o captură de ecran a spațiului pe care îl introduceți (fie tema oraș sau țară) pentru a ne pe Facebook la www.facebook.com / SmallWorlds. Alta poza ta Cererea trebuie să cuprindă panoul Informații avatar (clic adică pe avatarul dvs., caseta care afișează numele dvs.). [Informații despre a lua un screenshot].
Dacă v-ați luat săpături ucigase oraș și ideal de casa la tara week-end, atunci sunteți bineveniți să intre în ambele categorii, dar poate fi ales numai în calitate de concurent pentru una sau alta!
CUM FUNCTIONEAZA
Termenul limită pentru aplicații este Duminica, 29 iulie la 23:59. În acel moment, judecătorii vor uita la toate aplicațiile concurent pe perete Facebook, și vom alege concurenții pentru spectacol!
Concurentii vor fi apoi contactat pentru a face aranjamentele pentru gazda show-ul nostru pentru a veni de spațiu pentru a trage imagini și le interviu.
Câștigătorul MARELE PREMIU al SmallWorlds "Star Next design Space va câștiga 10 000 GOLD!
Q & A
Q1. Pot utiliza un spațiu de starter?
A1. Cu siguranta! De fapt, puteți utiliza orice spatiu, fie pentru țara sau categoriile de oraș, este complet până la tine. Foloseste-ti imaginatia pentru a decora pentru a crea mediul perfect.
Q2. Nu trebuie să facem atât un spațiu țară și un spațiu de oraș?
A2. Nu, trebuie doar să faceți una sau alta, dar sunteți bineveniți să facă ambele lucruri, dacă doriți să.
Q3. Putem lua capturi de ecran multiple? [UPDATE!]
A3. După deliberare și luarea în considerare noi capturi de ecran care permite multiple. Huzzah! Voi m-au convins că unele proprietăți într-adevăr nevoie mai multe cadre. Așa că este ușor pentru noi să le cap la cap vă rugăm să aveți un avatar / element spun "1 din 3", "2 din 3", etc, în screenshot real (precum și amintindu-și să aibă Panel Info: Avatar afișat în toate focuri).
Q4. Pot obține prietenii mei pentru a ajuta?
A4. Sigur! Echipe sunt binevenite să se aplice. Alegeți un lider de echipă și au acea persoană pe ecranul panoului lor Info: Avatar în screenshot (vom corespund cu acea persoană și ei vor trebui să intre în contact cu restul echipei pentru a coordona ori interviu, etc).
Q5. Eu nu am pe Facebook, pot intra în continuare?
A5. Sigur că, pentru a primi doar unul dintre prietenii tăi care are pe Facebook pentru a posta dvs. pentru a captura de ecran pe perete facebook.com / SmallWorlds.
Q6. Eu nu sunt în teme oraș sau țară, va fi acolo alte teme în viitor?
A6. În cazul în care se dovedește spectacolul să fie popular și toată lumea se bucură, vom fi cu siguranță se uită la face mai mult. Gândiți-vă la acest lucru ca episodul pilot!
Q7. Oh RE! Am postat pix mea să Facebook.com / SmallWorlds, dar am făcut îmbunătățiri masiv și vreau să retrimiteți!
A6. Doar scoateți capturi de ecran dvs. anterioare de pe perete și posta pe cele noi. Ne va salva pe toate fotografiile imediat după miezul nopții când termenul a închis.
I tried!