| exmeraldabiya a întrebat:

Buna TPU cum pot misca lucrurile cu ajutorul mintii? Ce trebuie sa fac? Dau funda cine ma ajuta

Răspuns Câştigător
| Oyasumi a răspuns:

Soloangel,tu daca esti o persoana atat de realista nu trebuia sa mai comentezi aici.Totul este posibila in lumea asta, explica.mi de baba Vanga, de Nostradamus si multi altii.De unde aveau egiptenii tehnica si putere sa mute tone de piatra? daca esti asa de inteligent.
acum sa revenim la tine exmeralda.
Cel mai simplu lucru este sa meditezi sa iti gasesti eul interior.si incearca sa misti un puf, in timp.
mediteaza timp de 20 min in fiecare zi... in pozitia lotus. Expira,inspira si mintea sa fie goala.
Era o legenda in care zice ca un mare zeu (Bah-ram ceva de genu nu stiu exact)a luat puterea minti a oamenilor si nu stia unde s-o ascunda,daca o punea in pamant oameni sapau si o luau, daca o baga in apa inotau si o luau, etc. si el a bagat aceasta putere interioara in interiorul oamenilor, ca ar fi ultimul loc unde ar cauta acestea.
in concluzie daca chiar crezi in telekinezie si multe altele mediteaza si incet vei putea sa ridici un puf, o foaie, un pix, depinde ce element aiwinking. cautati elementu si vezi ce poti face eu is vant de aia pot sa misc si alte chestii.

| soloangel01 a răspuns (pentru Oyasumi):

Ma...
1.Baba vanga era o baba chioara care facea previziuni la ce visa ea noaptea, multe din prezicirile ei nu au fost adevarate(cred ca a avut noroc chior).Nostradamus...am auzit de el da' habar nu am ce-i cu el.Despre egipteni se zice ca au fost ajutati de extraterestri...nu cred.Cred ca erau foarte destepti, cauzand moartea lor foarte repede.
2. Observ ca si tu crezi in telekinezie, ce zici? daca as medita 20 de ani, cate 20 de minute in fiecare zi, nu mai zic sa imi eliberez mintea(ca e goala demult), crezi ca as putea sa ridic un creion(cu mintea)? Nu o sa astept un raspuns la asta.
3. Faza cu Bah-ram...e un zeu, dintr-o legenda, deci nu a existat!
4.Nu ai inteles.Eu nu o sa cred in telekinezie nici daca vad unu in pozitia lotus, care leviteaza, cu o tigara deasupra capului.Cat despre elementele alea, cred ca au fost inventate de un chinez(sau japonez)care o baut 2l de rachiu de orez.

| Oyasumi a răspuns (pentru soloangel01):

Pai,draga solo angel.
1.rachiul de orez se numeste Sake.
2.Cauta pe net despre cei mentionati mai sus.
3. Esti un... si un... dar n-am ce sa iti fac, sry.
Dormi in realitatea ta si vei vedea ca este ceva plictisitor+ ca visele nu au fost explicate laughing

Esti total deplasat frate...toti care au raspuns au spus ca nu se poate...ai derutat si fata.Si ti-a dat si funda!rolling on the floor

| Oyasumi a răspuns (pentru soloangel01):

Tu nu te-ai saturat sa facem aici telenovelalaughing?
Te-am facut fraiere! Nu ai deloc credinta...

La ce ma? Pun pariu ca atunci cand mi-ai zis''Te-am facut fraiere'' imi arata-i jejetu'! laughing

| exmeraldabiya explică (pentru soloangel01):

Nici numai stiu ce sa mai cred

| soloangel01 a răspuns (pentru exmeraldabiya):

Vezi...te-a manipulat.Ai spus ca dai funda celui care te ajuta.El nu te-a ajutat, el s-a luat de mine(cand tu erai ''suparata'' pe mine). Pana la urma tot ce vrei tu crezi.winking

Stii care-i faza nasoala? I-am dat funda din greseala! laughing) Am facut si rima :*

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miscarea lucrurilor cu puterea mintii nu este posibila.

| soloangel01 a răspuns:

Tehnic e imposibil asaceva...si nu mai pune intrebari dupa ce te uiti la desene animate sau alte ''fenomene stranii'' ca te faci de ras.

Hahaha nu draga nu ma uit la desene animate si nu e treba ta! Am vazut un documentar despre asta si voiam sa incerc!

| soloangel01 a răspuns (pentru exmeraldabiya):

Daca te gandesti putin... daca un om normal(ca tine, ca mine, ca Popescu)ar putea face asta, inseamna ca toti am face asta.Trebuie doar sa gandesti si sa nu fii atat de naiva.

| lonewulf a răspuns:

Ei nu e posibil?! Ba chiar e! Iti cumperi asa ceva :) *

http://www.youtube.com/watch?v=8EElJaltjn0

*thenologie in faza experimentala

| cosmin2010 a răspuns:

Asa ceva nu este posibil, insa poti citi mai multe despre acest subiect cautand pe Google termenul "telekinezie"

| AndreiAKA a răspuns:

Telekinezia este reala, precum și telepatia și hipnoza. Oricine le poate face. Documentati-va. Eu am analizat bine partea cu telekinezia. Am citit pe net, am împrumutat o carte de la biblioteca orașului care recunosc m-a ajutat mult. Mai mult decât internetul. După aproape 2-3 săptămâni am inceput sa mișc un ac Ceea ce înainte nu o puteam face.La început trebuie sa-ți dezvolți chackrele mâinilor. Trebuie neapărat sa crezi ca poți face ca acel lucru sa se miște. Nici eu la început nu credeam în astfel de lucruri. Dar după ce am început sa mișc o bucata de hârtie la un centimetru distanta de unde îi era locul, am început sa cred. Am rămas socat prima data recunosc. Crezând practici telekinezia mai ușorwinking