Iti trebuie pasaport, il poti face la o sectie de politie, costa aproximativ 100-200 de lei.
Da, iti trebuie pasaport si il faci la Politie, serviciul Pasapoarte. Insa la vista asta trebuie sa mergi cu parintii si actele lor de identitate. Cea ce scrie aici e valabil in toata tara: http://www.prefecturatulcea.ro/Pasapoarte/Pasapoarte.pdf
Pot sa merg si cu alte persoane daca imi fac parintii niste acte... La notariat.
La Pasapoarte sa mergi cu parintii. In strainatate, cu pasaportul (obligatoriu) si actele de care vorbesti, facute la notariat daca mergi cu alt insotitor decit parintii. Citeste ce ti-am dat.
Frate, dar am un parinte in strainatate. Si acum sunt doar cu un singur parinte, cu tata. Si eu nu vreau sa merg cu el, ci cu o cunostiinta sau chiar ruda .
Va trebui sa faca mama acolo o hirtie la notar pentru pasaport si alta pentru acceptul de a iesi din tara, pe care sa le trimita tatei. Apoi impreuna mergeti la notar si faceti actul de insotitor. Nu e simplu.
Cam cat timp ar dura toata "operatia" asta?
Imi zici cam cat timp ar dura " operatiunea " asta? ... 1-2-3-5 luni? Cat ?
Ioi, ti-am raspus, unde este mesajul?
Depinde cit de repede iti trimite mama ta hirtiile. Apoi, pasaportul il poti face la urgente cu o taxa ai mare, sau in 15 zile normal. La notar, in 1-2 zile.
Pai mi le trimite prin fax, imediat !
DianaRadulescu04 întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă: