| doareustreet a întrebat:

Buna TPU daca am facut o comanda pe eMAG si nu am fost acasa cand a venit curielui se trimite inapoi coletul? trebuie sa mai platesc ceva?

Răspuns Câştigător
| RoyDupuis a răspuns:

Nu primesti nicio sanctiune!
dar el este obligat sa incerce cel putin de 2 ori pentru a da de tine! daca a incercat asta deja si tu nu ai fost serios, atunci il poate trimite inapoi!

8 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Va trebuii sa mergi la sediul firmei de curierat. O sa te conecteze telefonic daca nu ti-a lasat un aviz in posta.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

În general, curierul are obligaţia de a veni de 2-3 ori, în zile consecutive ( de obicei ) şi la ore diferite!
Ar trebui să te anunţe în dimineaţa zilei respective...

Vezi alte detalii la linkul oficial :
http://www.emag.ro/info/livrarea-comenzilor

Toate cele bune!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Curierul ar trebui sa aiba si numarul tau de telefon, ar fi trebuit s ate sune si sa stabiliti o ora.
Daca nu, oricum va reveni a 2a zi (maine). Este obligat!

| doareustreet explică (pentru anonim_4396):

Am vorbit cu el si am zis ca intrazii 20 minute si a zis ca il trimite inapoi ca nu mai vine as dori sa stiu daca primesc vreo sanctiune sau il trimite pur si simpu inapoi si gata?

| doareustreet explică (pentru RoyDupuis):

Multumesc frumos!

| anonim_4396 a răspuns (pentru doareustreet):

Cu placere! happy

| RoyDupuis a răspuns (pentru doareustreet):

Nu primesti nicio sanctiune!
dar el este obligat sa incerce cel putin de 2 ori pentru a da de tine! daca a incercat asta deja si tu nu ai fost serios, atunci il poate trimite inapoi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca stii ce firma de curierat este, ai putea suna sa vb cu ei. gasesti numarul de telefon pe internet. happy

| Tinna666 a răspuns:

Pai curierul trebuia sa te sune inainte sa ajunga si daca tu nu ai fost acasa trebuia sa stabiliti o zi in care sa vina