Aoleu... inainte sa dai nu stiu cate milioane pe un laptop informeaza-te.
I7 intr-adevar este ultima tehnologie de la INTEL, iar INTEL Inside este logoul firmei INTEL care produce I7. Deci si pe un laptop cu I7 vei vedea "Intel Inside" Cat despre jocuri procesorul reprezinta doar vreo 50% sau chiar mai putin din cat de bine ruleaza un joc. Restul este placa video.
As-i zice sa mai astepti un an, deoarece i7 este ultima tehnologie, dar peste 1 an se face i8 si e inca odata mai bun ca i7
Fundoiu?
Degeaba dai bani momentan pe i7. Inca nu exista jocuri care sa foloseasca la potential maxim acest configuratii.
Laptop-urile nu sunt facut pentru jocuri.
Deci ar trebui sa fii multumit daca iti merg jocurile din 2008-2009 cu grafica la minim.
Asta daca nu ai cateva sute de milioane pentru un laptop Alienware care mie mi se par cele mai mari fite din domeniul tehnologiei (dupa vertu desigur).
Daca nu ai nevoie de portabilitate iti recomand un desktop.
Succes.
Daca vrei cu i7 eu iti recomand ...3SM-SX086V pentru ca re o placa video foarte buna.Si mai are si un HDD mare 750GB si 7200RPM deci rapid si poti face upgrade la RAM la 8GB.Si sa fi sigur ca iti merg toate jocurile pe el.Singura problema cu el e ca s-ar putea sa se incalzeasca un pic cam tare.
Nickname_1890 ti-a dat cel mai bun raspuns, iar tu poti sa iti cauti un model preferat pe www.laptop-i7.ro