| AestheticPerf a întrebat:

Daca vreau sa plec in Statele Unite ale Americii intr-o vacanta de exemplu vreo 3 luni ce trebuie sa fac? Cum imi rezolv toate actele si asa mai departe si dupa 3 luni mia pot sta, sa imi prelungesc timpul gen, cum fac si asta? Imi explicati va rog in detaliu, dar cat mai pe scurt posibil?

Răspuns Câştigător
| Bogdann1107 a răspuns:

Salut! Iti spun din propria experienta!
Te duci la Pipera la ambasada SUA in Romania si depui actele pentru viza de turist!
Iti trebuie un card cu ceva cascaval pe el sa poti dovedi ca ai cu ce sa te intretii acolo minim 100$ pe zi.
Eu am fost respins cerand o viza pe 1 ani ( adica timp de 1 ani sa ma duc si sa vin cand vreau)!
In cazul in care ai pe cineva acolo va trebui sa completeze ei o foaie gen "chemare( ca te invita acolo)".
Eu am avut noroc ca am pe cineva si am primit viza pe 10 ani dand-le peste nas celor de aici care nu au vrut!
Dupa urmeaza interviul, dc te duci, cat stai, ce faci acolo cacatuti din astea!
Pt prelungire exact cum a spus si "suntserios" la serviciul de emigrari cu mi de intrebari dc prelungesti, dc ai mai vrea sa ramai etc!

| suntserios a răspuns (pentru Bogdann1107):

Suna extrem de suspect ce scrii tu acolo.

in primul rand cererea se depunde online nu la ambasada, acolo te duci doar pentru interviu.

in al doilea nu prea poti cere tu perioada de viza, asta ei hotarasc

in al treilea rand, odata respins nu mai esti tu asa cocos sa le dai peste nas si nici viza prea rapid nu mai primesti

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

In primul rand ai nevoie de o viza obtinuta de la ambasada SUA din Romania, in cazul tau viza de turist.

Odata primita viza nu inseamna ca poti sta cat vrei sau ca poti intra pe teritoriul SUA. La intrarea in SUA se mai sustine un interviu unde esti intrebat cat stai si trebuie sa dovedesti ca te poti intretine singur pe prioada celor 3 luni.

Prelungirea se poate face la serviciul de imigrari din SUA, la fel dupa un interviu in care le dai motive intemeiate pentu care vrei sa iti prelungesti vacanta si dovedesti inca odata ca te poti intretine acolo

| BotWally a răspuns:

Uite aici un clip care ar trebui sa lamureasca tot:
https://youtu.be/3K5InUPX4dY

Întrebări similare