Pai, un mic sfat. Eu am 2.000 de prieteni pe facebook, Intra in diferite grupuri de socializari, sun o multime gen "pot sa va dau add, schimb de like" si nu mai stiu. Sau daca ai un artist preferat. Intra intr-un grup de Romani si baga-te cu ei in seama, etichetati-va reciproc in poze. Imptieteneste-te cu ei. Sper ca te-am ajutat. FUNDA? :3 :*
Bun sfat, la asta chiar nu m-am gandit, o sa incerc. Multumesc mult!
Dar mai am o intrebare: Cati prieteni poti sa faci pe seama chestiei asteia?
Cu ce te incalzeste cand ai sute de prieteni? Mai ales ca spui ca nu esti o persoana populara.
Atunci eu ce să zic, nu am facebook deloc! Da, am zis-o! Există pe planeta asta și persoane fără facebook! Și uite că trăiesc și mă simt minunat! Dacă m-aș plictisi așa de moarte, mi-aș putea face facebook oricând ar avea mușchiul meu chef. Dar nu-mi fac! În viața reală am o groază de prieteni pe care îi iubesc foarte mult și chiar dacă majoritatea au facebook, eu tot nu-mi fac! SE POATE TRĂI ȘI FĂRĂ CREAȚIA LUI ZUCKERBERG!
Mai poti face inca 4800 de conturi fake si le poti adauga la prieteni, te poti pune chiar si intr-o relatie cu unul din conturile alea, toate astea ca sa moara ''toate persoanele din fostele si din actualele anturaje'' de ciuda.
Da poti sa le trimiti cereri necunoscutilor. UN SFAT: nu vorbi cu acei necunoscuti. de exemplu trimite-mi o cerere: eu sunt Stefania Si.
AlessiaKzm întreabă:
Rusupaul1991 întreabă: