| AnneeQ a întrebat:

Dau FUNDĂ evident. Deci am şi eu o problemă. Am instalat un program ca să fac monede pe barn buddy laughing, şi după nu-mi mai mergea să deschid nici-o pagină pe net. Şi după am intrat pe google chrome şi îmi arăta aşa :Unable to connect to the proxy server
A proxy server is a server that acts as an intermediary between your computer and other servers. Right now, your system is configured to use a proxy, but Google Chrome can't connect to it.
Here are some suggestions:
If you use a proxy server, check your proxy settings or check with your network administrator to make sure the proxy server is working.
If you don't believe you should be using a proxy server, try the following steps: Go to Wrench menu > Options > Under the Hood > Change proxy settings > LAN Settings and deselect "Use a proxy server for your LAN."

Şi am încercat să fac ce scrie acolo, dar nu cred că am făcut tot thinking Mă puteţi ajuta voi să scap de proxy vă rogbatting eyelashes? FUNDĂ! Şi am nevoie mai repede de răspunsuri dacă se poate.

Răspuns Câştigător
| Hyena94 a răspuns:

Sincer sa fiu joc si eu Barn Buddy! E cea mai proastra metoda cu programele si cu altceva! Ca sa mearga bine si fara nici o problema nu instala nimic! Acum ca sa scapi de programul ila te vei duce in Start>Control Panel>Add of Remove Programes! Vei cauta numele programului in lista si ii vei da remove! Asa vei face si cu Internet Explorer sau Google Chrome! Dupa il vei reinstala si va merge! Bafta Multa!