| SNOWTIGER a întrebat:

Buna TPU dau funda plus vot la tot Vreau sa stii ca atunci cand ma bat cu cineva cum sa da tare cu pumnu adica sa lovesv eu lovesc destul de incet. Va multumesc de ajutor va rog cat mai multe raspunsuri

Răspuns Câştigător
| MeConstantine a răspuns:

Buna,
In primul rand esti fata sau baiat ca nu stiu ce sa zic sau cum sa comentez. Ideea cand te bati cu pumnul este cum il tii ca unchi cu modul in care doresti sa lovesti. In principal pumnul se tine strans si cu oasele ( pe care numeri de obicei lunile care este mai lunga si mai mare) in proeminenta, astfel ca atunci cand lovesti sa aiba efect. De asemenea se loveste cu pumnul in prelung adica se da un pic mai tare si se retrage repede ca sa ramana efectul. Cum poti exersa, cel mai usor pe un copac dai in el si vezi cum te doare cel mai are cand ai pumnul strans, de obicei cum te doare pe tine mai tare doare si pe cfelalalt, si sa mai observi care lovitura trece de scoarta.

4 răspunsuri:
| BrD a răspuns:

Ti o bricheta in manca.

| FlyJack a răspuns:

Poti invata de pe internet, am vrut sa-ti las un link dar nu merge...
Uite asa fa -> Intra pe google -> Scrie la search "invata sa te bati in 5 minute" -> Dai pe primul rezultat unde apare site-ul v-play.
Sper ca ti-am fost de ajutor! happy Acolo gasesti mai multe scheme...

| AndreeaShrott a răspuns:

Nu prea stiu...

| Ndr27 a răspuns:

Tine ceva in pumn.o bila ..niste chei. ceva sa nu te lovesti la palme ..si sa poti cuprinde in pumn. Atunci ...nu mai este spatiu intre degete pentru a amortiza lovitura. Plus ca pumnul este mai greu.