Da
Cati il folositi, si ce tip de router ai, da-mi modelul.
Suntem 3, eu folosesc firul din router, ceilaiti wireless, modelul este Tplink
Exact cum ma asteptam, nu ai un raspuns concret, vei vrea sa-ti trimit banii maii intai, eu chiar nu am facut misto, de-mi dadeai rezolvarea si mergea, te contactam din bun simt, ca nu degeAba ti-am plusat oferta. Dar stam prost la capitolul incredere din cate vad.
Haha, asa de drastic esti? de ce? nu ti-am vorbit urat in primul rand. ah si daca ti-e mare oftica ca nu am pus botul, iarta-ma ca sunt vigilent.
Sanatate!
C'mon, dude daca eram scartar, daca eram un copil retard cu intrebari penibile gen ce proteine folosesc la sala la 13 ani mai credeam. Problema mi-e veche, am postat-o pe mai multe forumuri, asa zisele rezolvari de la ei sunt inutile. Chiar eram curios daca ma trezesc cu o minune ca vine cineva cu solutia adevarata.
Eu sunt mai varstnic si nu-mi permit sa fiu prostit sau sa prostesc oamenii.
PS: in enuntul problemei am mentionat ca am incercat cu n browsere si tot aia se intampla.
Dude, si fara ei in casa, cu tot cu firul bagat in unitate, tot face asa, viteza e buna de de 10 MB de la RDS, bineinteles nu sunt reali, dar netul in general merge bine mersi, problema este cand vizionez pe youtube 4-5 clipuri constant, cedeaza.
Am debifat enable accelerator, etc, am facut de toate., faza este ca nu vad ce si cum, nu apelam aiurea, fratele meu mai mare este in domeniul reparatiilor pc-urilor dar il depaseste si pe el problema mea. Am incercat destule, resetarea routerului, schimbat placa de retea, intelegi tu...
Vangelis nu tie ti-am zis Out Of TPU ci rtd de bogdan4you, nu vezi ce zice, brauzar, el e expertul frate, vezi ca, ai ceva la router setat, ia da-mi modelul sa ma uit ce ii poate pielea si ce permite si nu permite daca doresti, eu am idee despre ce ar fi vorba, dar nu stiu exact cum si ce fel sta treaba, am si eu router, si am patit-o odata la fel, dar am gasit leac.
Vezi sa nu fie browserul setat pe sistem proxy settings. Baga si asta http://userscripts.org/scripts/show/49366 ca face minuni.
Vezi daca iti merge cu asta; http://userscripts.org/scripts/show/87011 trebuie sa ai mozilla firefox, greasemonkey, vlc media player cu pluginurile pentru mozilla instalat.