| ToxicG a întrebat:

Deci, eu sunt un copil mai rebel, acum ceva timp m`am taiat pe mana cu o lama...problema! Eram cu 2 prietene, ele s`au taiat fiecare cu o parte a lamei si dupa si eu si problema este ca astazi am aflat ca una din prietene are o infectie in sange de aproximativ un an.Este posibil sa o am si eu?
Nu as vrea raspunsuri gen : Da ai/Nu ai

Răspuns Câştigător
| EvaneSScence a răspuns:

Vroiati sa va faceti surori de cruce sau ce?
Cred ca ma batea maica-mea sa afle ca m-am taiat eu cu lama. Dar si eu m-as fi batut.
Acum faptul e consumat. Probabil are hepatita, vad ca nu ai spus nimic. Daca e asa, sunt riscuri mari sa o iei. Daca e alt gen de infectie, sau o boala netransmisibila, e doar o sperietura.
fa-ti analizele!

10 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Tot ce este transmisibila pe cale sangvina te poate infecta, in cazul in care tu ai folosit dupa ea acelasi lama.

Janina
| Janina a răspuns:

Da e foarte posibil sa o ai si tu.
Probabil acest lucru o sa iti deschida ochii, iar data viitoare sa judeci inainte de a face un lucru atat de prostesc.
capul il ai pe umeri sa gandesti nu sa nu iti ploua in gat!
Poate mai sunt de vina si parintii, ce educatie ti-au dat de ai ajuns sa te tai cu lama!

Răspuns utilizator avertizat
| Seby90 a răspuns:

Din pacate stupiditatea ecpliseaza inocenta la tine. Nu iti dau mai mult de 14 ani si in acelasi timp nici mai mult si nici mai putin de 2 neuroni.
Tu draga mea, nu esti rebela, esti proasta pana la dumnezeu.
Spre binele societatii, sper sa te fi infectat si tu, si sa ai o oarecare bataie de cap cu aceasta. Poate asa o sa inveti si tu o data ceva, pe cont propriu.

Imi pare rau, dar nu ca te-ai taiat, ci pentru ca sunteti redusi, marea majoritate din voi.
Te pup... sau nu, cine stie ce boli mai porti, pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebare:
DE CE?!
Erai sub influenta alcoolului?
sau
Din pura prostie?
Nu inteleg cum de va mananca in c*r pe unii sa faceti asa ceva?
Sa stii ca prietena ta putea fi purtatoare de HIV/SIDA!

| georgedanielc a răspuns:

Consulta un doctor du-te si doneaza singe, vei afla sigur daca ai probleme sau nu

| d4ea a răspuns:

Eu nu va inteleg.ce credeati ca rezolvati daca va taiati? adica cei care isi taie venele macar inteleg ca vor sa se omoare, dar voi? va zgariati cu lamele alea sa ramaneti cu cicatrici.sunt persoane care sufera accidente se raman cu cicatrici urate si voi vi le faceti.in fine...
da poti sa sa ai mai ales daca ai folosit lama ei.du-te fa-ti un set de analize ca sa poti trata ce ai daca ai.noi nu stim ce ai tu in sange.

| AnDutZzA020 a răspuns:

Copil prost ce esti!

| theoanna a răspuns:

Cum sa faci frate asa ceva? Cred ca aveti probleme grave!

| Anutza023Ani a răspuns:

Daca ai folossit aceeasi lama ca si ea este posibilsa ai si tu...
Asta e parerea mea!