cât de copil esti. De ce dracu ti-ai dori sa fii "bine intr-o lume virtuală. Doreste-ti sa fii bun in lumea asta a noastra, în realitate, nu intr-un cct de joc in care pierzi timp. Iar o alta chestie, rezultatele nu vin in 5 secunde de la încercarea ta. Vin in ani de munca zilnică. Să întrebi dacă ai vreun rost in viata doar pentru ca nu te joci un joc pe pc la nivelul colegilor tai, scuza-ma, dar esti slab rau de tot (asta ca sa nu zic prost). Lasa-i pe fraieri sa se joace pe pc, tu combina gagici si vezi cine va fi mai câștigat dintre tine si ei.
Eu zic sa multumesti lui Dumnezeu pentru asta, pentru ca altfel nu mai scapai de viata virtuala si de timpul pierdut la meciuri.
Timpul nu va fi pierdut daca in schimb vei face rost de cartea aceasta: https://www.viatasisanatate.ro/maini-inzestrate
Stai calm asa e felul nostru. Asa sunt si eu si e mai bine nu ai asa mari obligatii deoarece "nu esti bun " deci esti mai liber. Daca le arati unora ca esti bun la ceva vor profita de tine ca esti bun la acel ceva si te va pune pe tine sa il faci.
Pai, gandeste te cand a fost ultima oara cand ai fost fericit si retraieste momentul. Incearca sa faci acel ceva care iti aduce o placere din asta si un simt de implinire; fie sport, fie munca, fie sa ajuti oameni. Iti recomand sa ignori tot ceea ce cred ceilalti oameni despre tine si sa te focusezi doar la tine ( poate suna egoist, dar viata incepe cu ce vezi tu in oglinda ). Ignora prieteni care te trag in jos si inconjoara te doar cu persoanele care te ajuta se evoluiezi. Citeste carti de motivatie, incearca lucruri noi. Incearca sa ti urmaresti zilele si sa iti pui in fiecare dimineata pe un carnetel (jurnal daca vrei) si la finalul zilei vezi daca ai atins acel ceva, iar in timp lista de mici/mari realizari o sa continua sa creasca. Rezultatul fiind un TU mai puternic, te vei uita in urma la un moment dat si iti vei spune "uite unde am ajuns". Exista 2 tipuri de critici : constructive si distructive. Dupa cum am zis mai sus, conteaza numai prima.Fruntea sus ca viata e frumoasa si merita traita, cauta acel ceva care te face fericit si TU la randul tau vei atinge fericirea. Sper ca te am ajutat.
Antonia23K întreabă: