| NuVreauLaȘcoalaMăăGirlXD a întrebat:

Buna TPU.Din nou am nevoie de ajutorul vostru.sad De data asta este vorba despre erori.Deci pe orige program pe care dau click apare eroarea " Open With " si orice as selecta da eroarea " C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe.The archive is either in unknown format or damaged. Arhiva este acolo folderu este asa si nici un program nu merge. am incercat PC Whiz RegistriVServer2... Nu stiu ce sa mai fac sad Va rog frumos ajutor. Funda.straight face

Răspuns Câştigător
| Shatteredx a răspuns:

Nu prea ai ce face decat sa reinstalezi windowsu, sau eventual sa bagi cd-u si sa incerci sa-i dai repair, dar nu e sigur ca o sa se rezolve asa. Cel mai bine e sa-l reinstalezi, pentru ca-ti lipsesc unele lucruri din system 32, stiu ca si eu am avut problema asta mai demult. Singura optiune e reinstalarea. Daca vrei sa te minti pe tine insuti, sa crezi ca poti rezolva dand un scan, ce sa zic, incearca Avast Free antivirus si ceva Registry Cleaner. Bafta

1 răspuns:
| omide a răspuns:

Incearca Advanced system care il gasesti pe http://download.rnt.ro la sectiunea sistem, mai face si minuni