Fantomeee! 3-)
Glumeam.. Daca ai instalat ceva recent, ceva ce ar putea avea virusi ..Ai face bine sa stergi acel "ceva".
Daca nu, ar mai putea fi o problema de la supraincalzirea pc-ului.(alimentare)Daca pana atunci nu ti sa mai intamplat asta, atunci supraincalzirea a fost de vina.Lasa putin pc-ul si citeste o carte sau iesi putin pe-afara.
Bafta!
M-i s-a mai intamplat aceasta,, Mica"Problema o data.
Si a trebuit sa imi pun windowusul si acum am activate programe si am si multe chestii pe pc pentru care trebuie sa platesc dar nu mai vreau sa pun inca o data windowusul. Data trecuta nu a mers fara sa formatez tot!
Legat de aceasta problema... Mie acu`nu imi mai apare nmq. bara de start dar sa pun imagine merge... E ca si cum nu as aveea nmq pe desktop.
A si inca ceva. Nu am instalat nimic de 3 luni.
Nu prea ai ce face decat sa reinstalezi windows`ul sau chiar mai bine sa-l schimbi. Poate fi o problema si de la el.
Era. Doar un virus de la un cd pe care m-i l-a gasit antivirusul. Si sfatul meu e ca daca nu stii nu te baga pentru ca am vazut cand am cautat pe google si tot pe TPU am gasit rezolvarea problemei. A trebuit sa intru: Task manager -> File -> New Task (Run) -> Explorer.exe
Daca vrei sa stii, eu doar ti-am raspuns la intrebare.Nu te-am pus sa-mi dai funda sau sa incerci ce ti-am zis eu.Era doar un sfat.Tu ai intrebat, eu am raspuns!
Antonia23K întreabă: