| Denis_5853 a întrebat:

Buna TPU este adevarat ca cleo si ema din h20 au murit? spuneti-mi va rog ca am auzit ca nau murit ca au murit ce sa cred acum? si chiar de ce nu se mai face sezonul 4 din h20? era super fain, funda+votbig grin

10 răspunsuri:
| BeHappyOriceArFi a răspuns:

Nu a murit, in serial se spune ca a trebuit sa plece in vacanta cu parintii sai in jurul lumii, insa in realitate a fost chemata sa joaca in alt film sau nu stiu, insa de sezonul 4 cine ti-a zis ca nu se mai face?

| Exxtremus a răspuns:

Tine minte trei cuvintewinking : Personajul Principal = Nemuritot*** DAca moare dupa aia arata ca de fapt nu a murit. Nicioadata nu se termina cu rau sau moare personajul principal.happy

| Eeu a răspuns:

Nu au murit. Sezonul 4 nu se mai face pentru ca Cleo a avut probleme cu drogurile si s-au despartit bla bla, iar acum Ema joaca intr-un alt film in The Vampire Diaries.

| AmyAmya a răspuns (pentru Eeu):

The Vampire Diaries e serial.

| Matei_Rodica_1997 a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuu! cum sa moara e prea tanara si am vazut documentare cu ea si la tv acum 1 saptamana aratav ca si-a lansat un nou album cu o trupa.nu mai mintiti! asta nu e un subiect bun.nu a murit si gata.

| Matei_Rodica_1997 a răspuns:

Nu cred ca phoebe tonkin a murit pentru ca daca ar fi murit ar fi fost deja pe internet aceasta informatie negativa, ar fi dat la stiri pentru ca la stiri da totul si ar fi scris in reviste si in ziare.asa ca nu credeti pana nu vedeti.

zic si eu ca a murit connect-r... voi ma crdeti?

| mihaelaavirvarei a răspuns:

Sezonul 4 se va face, sau ma rog un fel remake. Se va face un serial numit Secretul Insulei Mako si nu vor mai fi cele trei protagoniste ca pana acum Cleo, Rikki si Bella /Emma. Uite un site util http://h2o.wikia.com/wiki/Secret_of_Mako_Island. Fundita?

| blackangel14 a răspuns:

Nu, nu este adevarat. Deoarece Cleo a plecat din h2o ca sa joace in the vampire diaries. Nu stiu ce sa zic despre sez 4.
Fundaa?puppy dog eyes

| Adry_Adyna_1998 a răspuns:

Nu stiu da ma bagi in sperieti chiar ti-a spus cineva asta?