Întrebare recomandată | DubstepQueen a întrebat:

Eu si cativa colegi vroiam sa mergem azi la padure.
Tot azi m-a sunat cineva cu numar ascuns si m-a amenintat ca o sa mor daca ma duc la padure...ce e de facut?
Pot sa aflu numarul?

Răspuns Câştigător
| SupradozaDeViseXD a răspuns:

Stai calma, probabil e o farsa facuta de unul din prietenii cu care vrei sa mergi la padure laughing)
Spunele prietenilor tai ca te-a sunat cineva cu ascuns si te-a amenintat si ca vrei sa mergi la politie, sa vezi daca vor recunoaste, dar sa-ti duci ideea pana la capat, asa vei afla si numarul celui care te-a sunat.
Succes happy

20 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Să înveți să ai prieteni de calitate și nu mai dat numărul de telefon oricui.
Pa, pa.

evenso
| evenso a răspuns:

Doar daca anunti politia ca ai fost amenintata cu moarte, ei pot afla numarul.
Trebuie sa le spui parintilor tai ce s-a intamplat si poate ar fi bine sa ramai acasa pentru ca nu stii daca este o gluma proasta sau chiar e o amenintare.

| MasterOfDisaster a răspuns:

Se poate sa fi fost unul dintre prietenii tai (care stiau ca vei merge la padure) si au vrut sa te sperie.
Incalzirea pentru 1 Aprilie.
Daca te temi totusi, poti sa stai acasa.
Ar trebui sa ii suni pe cei din gasca si sa ii intrebi daca ti-au facut o farsa, doar ca sa fii sigura.

| Scorpions13 a răspuns:

Stai calma nu are nimeni tupeu in Romania sa omoare pe cineva in afara de psihopati si oameni abuzivi de alcool de la tara care se omoara pe o cana de vin sau baieti de cartier dar doar 5% din ei asa ca stai calma. e o gluma sau cineva doreste sa te intimideze. copilarii

| HardCore7750 a răspuns:

Vrea vreun prieten sa iei plasa de stele

| MrAnderson a răspuns:

Salut,

Nimeni altcineva nu stia, in afara de colegii tai, ca mergi la padure.
Si cine mai avea numarul tau, in afara de ei, si stia de asta?

E doar o gluma proasta.

| ihacoswhy a răspuns:

Roaga=i pe cei din reteaua ta sa iti arate ultimul apel si apoi te duci la politie sa sune ei si sa localizeze happy

| ihacoswhy a răspuns:

Daca stia numarul tau cred ca era vreun prieten laughing

| Soowhaat01 a răspuns:

Salut!

Pe mine, vara asta m-a sunat unul cu număr ascuns. Nu vorbe deloc. L-am amenințat că, dacă nu încetează îl dau pe mâna tatalui ( care e polițist ) și, când află numărul îl localizează cu GPS apoi, la secție cu el!

Și a încetat de atunci.

În cazul tău, puteau să fie colegii tăi și poate vroiau să vadă ce zici happy.

Sună-i și vezi dacă a fost unul din ei.

Sper că te-am ajutat.

Peace ^.^.

| DubstepQueen explică (pentru Soowhaat01):

Nu era o voce cunoscuta. :/. Poate ar fi bine sa nu ma duc

| Soowhaat01 a răspuns (pentru DubstepQueen):

Dacă aș fi în locul tău, m-aș duce dar cu gașca. Ăla nu avea de unde să știe că tu te duci la pădure decât dacă era cineva cunoscut și și-a făcut vocea mai groasă. Se poate thinking

| ktlina a răspuns:

Stai calma de cate ori trebuia eu sa mor in urma glumelor facute de prieteni. poate e doar o gluma prosta n-o lua in srios. happy

Răspuns utilizator avertizat
| Mademoiselle18 a răspuns:

Scumpo, cand cineva vrea sa te omoare nu te avertizeaza inainte happy Daca respectivul vroia sa-ti faca rau nu te-ar fi anuntat, ar fi fost constient ca o sa stai acasa sau ca o sa anunti politia :* Sper ca ai aflat cine a fost happy

| RuxandraV a răspuns:

Probabil e o gluma. Totusi, daca apelurile nu inceteaza, ar trebui sa discuti cu parintii tai, sau cu cineva in care ai incredere, despre asta si sa le ceri sfatul.

| xdroxxd a răspuns:

Da, du-te la Orange; Vodafone; cosmote, depinde de ce retea esti si incearca discuta cu ei si ei poate te vor putea ajuta! Funda?

| DiMa0098 a răspuns:

Este o farsă ieftină. Și chiar dacă dorea sa te ucidă cineva, nu cred ca era să te avertizeze din timp. Este doar o farsă

| screech1 a răspuns:

Asa am patit si eu, i-am intrebat pe un coleg e cel mai tare din cls si ia intrebat a aflat zace ca era o farsa, sa nu-ti faci griji o fraza poasta ...Infine du-te in padure ca nimeni nu moare, uite s-ar putea fi un coleg si e bataus si te uraste noah asa zac eu...happy Pa sper ca te-am ajutatwinking

| princessyka a răspuns:

Da, si mie mi s-a intamplat dar pana la urma nu s-a intamplat nimic sunt doar niste copii care vor sa te pacaleasca dar in fine asa scrie pe GoOgLe cum pot afla cine m-a sunat cu numar ascun? si acolo iti apare imi poti da funda te rog?

| princessyka a răspuns:

:*:*:*:*:*:*:*: