Stai calma, probabil e o farsa facuta de unul din prietenii cu care vrei sa mergi la padure )
Spunele prietenilor tai ca te-a sunat cineva cu ascuns si te-a amenintat si ca vrei sa mergi la politie, sa vezi daca vor recunoaste, dar sa-ti duci ideea pana la capat, asa vei afla si numarul celui care te-a sunat.
Succes
Bună.
Să înveți să ai prieteni de calitate și nu mai dat numărul de telefon oricui.
Pa, pa.
Doar daca anunti politia ca ai fost amenintata cu moarte, ei pot afla numarul.
Trebuie sa le spui parintilor tai ce s-a intamplat si poate ar fi bine sa ramai acasa pentru ca nu stii daca este o gluma proasta sau chiar e o amenintare.
Se poate sa fi fost unul dintre prietenii tai (care stiau ca vei merge la padure) si au vrut sa te sperie.
Incalzirea pentru 1 Aprilie.
Daca te temi totusi, poti sa stai acasa.
Ar trebui sa ii suni pe cei din gasca si sa ii intrebi daca ti-au facut o farsa, doar ca sa fii sigura.
Stai calma nu are nimeni tupeu in Romania sa omoare pe cineva in afara de psihopati si oameni abuzivi de alcool de la tara care se omoara pe o cana de vin sau baieti de cartier dar doar 5% din ei asa ca stai calma. e o gluma sau cineva doreste sa te intimideze. copilarii
Salut,
Nimeni altcineva nu stia, in afara de colegii tai, ca mergi la padure.
Si cine mai avea numarul tau, in afara de ei, si stia de asta?
E doar o gluma proasta.
Roaga=i pe cei din reteaua ta sa iti arate ultimul apel si apoi te duci la politie sa sune ei si sa localizeze
Salut!
Pe mine, vara asta m-a sunat unul cu număr ascuns. Nu vorbe deloc. L-am amenințat că, dacă nu încetează îl dau pe mâna tatalui ( care e polițist ) și, când află numărul îl localizează cu GPS apoi, la secție cu el!
Și a încetat de atunci.
În cazul tău, puteau să fie colegii tăi și poate vroiau să vadă ce zici .
Sună-i și vezi dacă a fost unul din ei.
Sper că te-am ajutat.
Peace ^.^.
Nu era o voce cunoscuta. :/. Poate ar fi bine sa nu ma duc
Dacă aș fi în locul tău, m-aș duce dar cu gașca. Ăla nu avea de unde să știe că tu te duci la pădure decât dacă era cineva cunoscut și și-a făcut vocea mai groasă. Se poate
Stai calma de cate ori trebuia eu sa mor in urma glumelor facute de prieteni. poate e doar o gluma prosta n-o lua in srios.
Scumpo, cand cineva vrea sa te omoare nu te avertizeaza inainte Daca respectivul vroia sa-ti faca rau nu te-ar fi anuntat, ar fi fost constient ca o sa stai acasa sau ca o sa anunti politia :* Sper ca ai aflat cine a fost
Probabil e o gluma. Totusi, daca apelurile nu inceteaza, ar trebui sa discuti cu parintii tai, sau cu cineva in care ai incredere, despre asta si sa le ceri sfatul.
Da, du-te la Orange; Vodafone; cosmote, depinde de ce retea esti si incearca discuta cu ei si ei poate te vor putea ajuta! Funda?
Este o farsă ieftină. Și chiar dacă dorea sa te ucidă cineva, nu cred ca era să te avertizeze din timp. Este doar o farsă
Asa am patit si eu, i-am intrebat pe un coleg e cel mai tare din cls si ia intrebat a aflat zace ca era o farsa, sa nu-ti faci griji o fraza poasta ...Infine du-te in padure ca nimeni nu moare, uite s-ar putea fi un coleg si e bataus si te uraste noah asa zac eu... Pa sper ca te-am ajutat
Da, si mie mi s-a intamplat dar pana la urma nu s-a intamplat nimic sunt doar niste copii care vor sa te pacaleasca dar in fine asa scrie pe GoOgLe cum pot afla cine m-a sunat cu numar ascun? si acolo iti apare imi poti da funda te rog?
B3nz1D3s3nate întreabă:
Marinescu9229 întreabă: