| Luci88 a întrebat:

imi puteti spune cum sa iau 5kg intr-o luna in Greutate? un medicament, pastile cv nu conteaza, Am nevoie urgent! dau Funda:* Va Multumesc Frumos!:*:*:*

Răspuns Câştigător
| denii08 a răspuns:

Buna.Medicamente/pastile nu stiu sa fie pentru a lua in greutate mai mult sunt pentru a pierde kg.Dar poti si prin alte intermedi sa pui 5kg de exemplu sa multipli mesele si sa nu participi sport! cu toate acastea sa faci contrariul lucrurilor care le faci pentru a slabi! Bafta happy

10 răspunsuri:
| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns:

Ai putea manca bucatele de plumb thinking

| pyma a răspuns:

Ești inconștientă! Indiferent de motive, nimic, dar NIMIC nu merită să-ți pui în pericol sănătatea. Mergi la un medic nutriționist să te ajute, sănătatea ta nu este un jeton pe care să-l joci la cazinou.

| anyshor a răspuns:

Parerea mea este sa nu iei nici un fel de pastile pentru ca poti ajunge la obezitate si te vor afecta foarte mult. Spun asta pentru ca am cunoscut multe persoane cu aceasta problema. Eu ti-as propune sa mananci sanatos si sa nu sari peste cele 3 mese principale ale zilei. ** Sper ca te-am ajutat **.

| rutanklan a răspuns:

Shawarma si bere functioneaza la mine.

| whitelines a răspuns:

Drojdia de bere stiam ca ajuta

| sisuk a răspuns:

Pai mananca multe fructe si legume si fa sport big grin chiar merge

| ellenaella a răspuns (pentru sisuk):

Ea vrea sa IA 5 kg nu sa le dea jos.

| marry97 a răspuns:

Nu manca regulat si mananca multe grasimi( la mine a functionat).

| marry97 a răspuns:

Nu manca regulat, manaca multe grasimi si dulciuri cat mai multe( la mine a functionat)

| uluitu a răspuns:

Mananci biscuiti multi si bei apa sau paine multa si dupa apa