Ai voie, dar nu te lasa sa bagi cartela in el ca sa suni, sau cartela ca sa te conectezi la net. poti sa o iei ca sa te joci ( ma refer strict la tableta), cu laptopul nu stiu, dar cu tableta fara semnal te lasa.
Da, ai voie internetul nu cred ca o sa aiba semnal. doar pentru jocuri drum bun :*
Da, ai voie! --- camera de filmat, aparat foto, tableta, laptop.Dar, trebuie sa citesti cu atentie site-ul companiei aerine cu care zbori --- majoritatea au restrictii privitoare la dimensiunile bagajului de mana sau la greutatea acestuia.
Bună.
Din câte știu eu nu, deoarece există riscul interacționării pe frecvența lor de comunicare.
Pa, pa.
Din cate stiu eu, nu ai voie Trebuie sa te informezi mai bine in legatura cu regulile si restrictiile companiei (cu care zbori).
Le poti lua cu tine in avion, nu e nici o problema, dar nu ai voie sa le folosesti. Trebuie sa le tii inchise pe toata durata zborului. E o masura de siguranta, daca le-ai deschide, ar exista riscul de a interactiona cu aparatura de zbor a avionului.
rambo134567 întreabă:
Rusupaul1991 întreabă: