| ioanamonica a întrebat:

iubitul meu este in Italia iar eu sunt in romania.Va rog mult spune-ti-mi cum as putea sa vb cu el cel mai ieftin posibil? Nu are calculator.eu am cartela Orange si Vodafone iar el are in Italia telefon mobil pe ceva reteaua din Italia, cred ca pe Wind. ajutati-ma va rog

7 răspunsuri:
| OrangeHelper a răspuns:

Salut,
Daca folosesti o cartela Orange PrePay, tariful pentru apeluri internationale catre retelele mobile din Europa este de 0, 50 euro/minut. Poti activa oricand una din optiunile care iti ofera tarife speciale pentru apeluri internationale. Mai multe detalii poti gasi aici: http://www.orange.ro/......za-ro.html
O zi buna,
Orange Helpers

| ioanamonica explică (pentru OrangeHelper):

Asta inseamna 5 centi pe minut pentru mine sau cum? pai eu stiu ca odata ce prietenul meu este in Italia are roamingul activ deci ne va taxa si pe mine si pe el.pe el cu 11 centi pe minut iar pe mine la tarif normal.

| AlexandruMurzin a răspuns:

Daca are telefon cu wireless sigur va gasi cateva retele libere in Italia, de acolo puteti sa vb!

| george206 a răspuns:

Telefon public. Ii trimiti o cartela de Orange/Vodafone. Funda big grin?

| AlexandruMurzin a răspuns (pentru george206):

Daca ii trimite o cartel Orange sau Vodafone din RO, nu va avea acoperire in Italia, si va trebuii sa isi activeze ROAMING, deci va vorbi la aproximativ la acelasi preturi, fi-ti logici ce naiba!

| ioanamonica explică (pentru george206):

Nu am inteles ce-i cu telefonul public? pentru ce sa-i trimit cartelela? are el una de Orange in Italia dar il taxeaza cu 11 centi pe minut...e cam scump