| iubibirica a întrebat:

Buna TPU merg in excursie pana la Bacau ce sa fac ca sa nu imi fie rau in autocar anul trecut mi-a fost putin rau dar mi-a trecut acum imi este putin frica dati-mi niste sfaturi cum sa fac si ce trebuie sa fac ca sa nu imi fie rau FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună!
Ce coincidenţă! Şi eu voi pleca vineri în excursie tot acolo. Am mă confrunt mereu cu o problemă similară dar ştii ce fac? Înainte de a pleca iau un Metroclopramid, o pastiluţă specială care mă ajută să nu îmi fie greaţă. De asemenea îmi iau băuturi acidulate cu lămâie şi ronţăi câte ceva pe autobuz.
Distracţie plăcută!

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Du te la farmacie si cere pastile speciale pentru raul de masina

| hummmer a răspuns:

Mestecă gumă,mentă(frunze sau bomboane), dormi, ascultă muzică la căşti cu ochii închişi, la farmacie sunt pilule cu ghimbir pentru aşa ceva, nu mânca mult înainte de drum.
Drum bun.

| LeeInNa a răspuns:

Http://www.medicina-naturista.ro/......asina.html
Iar eu te sfatuiesc sa iei cu tine lamaie feliute si cand ti-e rau o rontai. Eventual pui pe ea si niste zahar
Pa, pa

| ellyellu28 a răspuns:

Buna! Mergi la farmacie si ceri Nautamine Mercalm dar se lasa cu somnolenta si se ia cu o ora sa urci in masina de exemplu...S-au vezi ce iti recomanda farmacista. Distractie placuta in excursie happy

| DaUnLIKE a răspuns:

Pai o prima metoda, stabileste-ti un loc in scaunele din fata ale autocarului, asigura-te ca ai ai limonada la tine( fara zahar) si, ce pot sa spun, distractie placuta!