| roxiteiubeste a întrebat:

Mi-a fost furata parola de la messenger si schimbata. Am incercat sa o schimb cu intrebarile de siguranta, dar nu imi da voie, spune ca sunt blocate. Oare dc? Ce se mai poate face? Va rog sa ma ajutati!

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Doar sa-ti faci alt cont.Cu alta parola si cu alte intrebari de siguranta.

| blackcat99 a răspuns:

Intrebarile de siguranta sunt blocate deoarece a umblat pe acolo si a schimbat datele. Nu mai ai cum sa o recuperezi, deci trebuie sa-ti faci un ID nou. Si anunta-i pe prietenii si pe cei pe care ii aveai in lista sa-l stearga pe acel "binevoitor" care sparge parole.

| roxiteiubeste explică (pentru blackcat99):

Dar si la celalalt id al meu nou tot asa imi spune, nu ma lasa sa le folosesc. Spune ca sunt blocate si sa revin. Nu am umblat la ele, nu le-am schimbat. Oare de ce?

| blackcat99 a răspuns (pentru roxiteiubeste):

Nu cumva ai virusi in calculator? Dezinstaleaza si apoi reinstaleaza Messengerul, poate iti merge. Nu stiu cauza, mi s-a intamplat odata sa nu imi apara lista cu prieteni (era un spatiu alb) si cand m-am dus la ei la sediu, mi-au schimbat Windowsul si mi-au zis ca e de la virusi. Nu stiu ce sa iti spun. Imi pare rau ca nu pot sa te ajut.

| roxiteiubeste explică (pentru blackcat99):

Am sa incerc si asa multumesc oricum

| ionut2424 a răspuns:

Buna! cam asa ceva am patit si eu, daca nu stii celalalt id, sau intrebarile, nu cred ca ai ce ii face.cred ca solutia este sa iti faci altul, eu m-am chinuit si degeaba, nu am avut ce sa ii fac.