| Vdariusbubu a întrebat:

Mi-am luat un telefon ZTE Grand X In. Este foarte bun, cel putin din punctul meu de vedere, doar ca are un lucru, ii zic eu, enervant si anume: cand scriu mesaje are un fel de dictionar, adica scriu un cuvant si automat el se schimba in alt cuvant asemanator. As vrea sa stiu cum pot sa dezactivez dictionarul. De exemplu eu scriu "Neata" si el imi corecteaza in "natal" laughing.

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Dezactiveaza T9 din setarile mesajelor.

| soloangel01 a răspuns:

Salut.eu nu am telefonul tau, dar am avut si eu aceeasi problema.dai la optiuni si daca e in engleza scrie ceva de genu predective text on/of(probabil la tine e on)dar probabil e in romana al tau...cauta ceva de genu la care sa-i dai off.sigur o sa-ti meargawinking

| Vdariusbubu explică (pentru soloangel01):

Pai am ceva cu Predictie Avansata. Este dezactivata si tot am prostia aia de dictionar happy

| soloangel01 a răspuns (pentru Vdariusbubu):

Nustiu...eu atunci de daci am dat peste tot pana mi-a mers

| SorinaSuciu a răspuns:

Trebuie sa incerci de la optiuni sa il seezi s-ar putea sa scrie predictie sau asa ceva. SUCCES!

| Mitran_Flori_1995 a răspuns:

Este foarte simplu...cand vrei sa scrii un mesaj, sus in bar iti apare o tastatura, dai pe ea si schimbi metoda de intrare in tastatura android happy

| Mitran_Flori_1995 a răspuns:

Este foarte simplu...cand vrei sa scrii un mesaj, sus in bara iti apare o tastatura, dai pe ea si schimbi metoda de intrare in tastatura android happy