| Sara_9740 a întrebat:

Mie imi place foarte mult INDIA! E tara mea preferata! Ador cultura, religia si obiceiurile indiene! Imi spuneti si mie va rog unde pot gasi cat mai multe carti, reviste si articole despre India?! Sau daca nu carti si reviste macar spuneti-mi cat mai multe site-uri cu poze si informatii despre India!

Răspuns Câştigător
| ronazozole a răspuns:

Pai daca iti place sa citesti, il poti citi pe eliade.si pe el l-a fascinat India, si a scris despre India si cultura acesteia.de exemplu "Nopti la Serampore" sau "Maitreyi". sunt superbe.acum depinde totusi si de ce varsta ai.ca daca ai 11-12 ani nu prea poti sa citesti.dar daca ai cel putin 14 ani poti sa citesti(zic asta pentru ca e destul de greu). succes! funda?

3 răspunsuri:
| Khushi a răspuns:

Si mie imi place India, si apropo si tu ai avut numele ca al meu laughing Khushi laughing si mie imi place de ea love struck Fan Khushi Khan day dreaming love struck

| pushpa a răspuns:

Draga Khushi! Afla ca si mie imi place India love struck e absolut superba! Si pe mine ma framanta aceeasi intrebare sad unde pot gasi cat mai multe despre India dar tot degeaba ca nu gasesc nicaieri! Am decat o carte despre India love struck aceea de la Adevarul love struck de 400 de pagini si mai am o revista de la Universul meu in rest nimic! Imi pare extrem de rau ca nu te pot ajuta regret dar nu am ce sa iti fac nici eu nu gasesc daca gasesti tu anunta-ma si pe mine! Da-mi id-ul tau te rog frumos! big grin multumesc mai! :*