| Stunt3r a întrebat:

Nu stiam unde sa pun intrebarea aceasta deci am pus-o aici.
Am si eu o problema, mi se restarteaza calculatorul cand vrea el si dupa ce isi da restart nu am net decat daca ii mai dau un rr.

Calculatorul este nou, nu este praf in el...
Windows XP SP3 (asa facea si pe Windows 7 si pe SP2) x85 (32bit)
2.0 GB Ram, 3.0 GHz
Intel Pentium 4
Placa video: nVidia Gforge 7300 GT
Placa sunet: C-Media CMI9880 @ INTEL 82801FB ICH6
Internet: Marvell Yukon 88E8053 PCI-E Gigabit Ethernet Controller

Cam acestea sunt informatiile...
Virusi nu are l-am scanat cu ESET Nod32 (Licenta) si cateva AntiSpyware
P. S: Am dezactivat automaticaly restart dar tot se restarteaza (doar cand vrea!)

Ce imi spuneti sa fac?

Răspuns Câştigător
| ταξιδιώτης a răspuns:

Ca si tine am spus si eu de dimineata...nou\nu praf\nu virusi...si totusi ventilatorul de la placa video functiona foarte greu spre deloc, efectul:supraincalzirea placii video\restart sau inchiderea calculatorului.
Cineva competent sa verifice pc-ul.

3 răspunsuri:
| UnAnonimCelebru a răspuns:

Eu cred ca este posibil o eroare din windows...as spune sa i dai o reparare si dupa aceea sa verific... eventual o noua instalare de windows!
Acelasi lucru mi se intampla si mie cu placa video...se tot "restarta"

| UnicornsAreLove a răspuns:

Buna! Calculatorul meu este foarte vechi si cand il apuca nu se mai opreste asa ca il inchid il scot din priza il bag la loc si isi revine iar daca nu isi revine, ii spun fratelui meu sa il reformateze(sa stearga tot din el si sa fie ca nou)Si dupa nu mai am problemewinking

| Stunt3r explică:

Nu este de la windows dupa cum am scris pe toate cele 3 windowsuri mi s-a intamplat happy am curatat si HDD-ul dar acum cred ca am aflat care e cauza!
Am luat SpeedFan si vad ca temperatura este 79C straight face sigur e de la asta... merg maine cu el sa iau inca un ventilator sau sa il inlocuiesc pe al meu...