Salut.
Parerea mea e ca ar trebui sa iti o tableta deoarece iPHON-ul 5 este foarte sensibil si nua suporta atatea aplicatii ca tableta. Exemple:
1. Pe tableta poti vedea filme Pe iPHONE nu.
2. Pe sistemul de operare IOS(sist. de operare al Iphone), cele mai multe dintre aplicatii costa.
Conteaza si bugetul pe care il ai, sunt tablete de 300lei care merg foarte bine:serioux, Allview.e-boda.
Dar sunt si tablete mai scumpe 10-20 mil care le poti compara cu un laptop:Samsung galaxy tab 10.1.
Am uitata sa iti zic: pe tableta nu poti suna dar pe Iphone da.
Oricum daca doresti si tableta si telefon iti poti lua sun Samsung galaxy s4 sau note 2.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Tableta e mult mai buna decat iPHONE-ul. exact zilele trecute m-am uitat pe la Orange in magazin dupa un telepon si am facut diferenta. tableta e muuuult mai avantajoasa.dar daca iti trebuie un telefon nou, iti recomand Acer liquid z2.e super fain. poati face cam tot ce faci pe laptop sau calculator + telefon. poti intra pe facebook, skype, messenger, sa-ti descarci tot felul de aplicatii, si nu merge doar cu wi-fi netul, ci si cu cablul de la net.le are pe toate. uite si o imagine cu el :http://imgsrv1.paseban.com/.......telefonul asta si l-a luat un prieten de-al meu si planuiesc si eu sa-l iau; el este foarte multumit de el.in concluzie: daca e sa alegi dintre tableta si iPHONE 5, ia tableta; daca vrei neaparat un telefon, eu ti-am aratat o optiune. funda?:P
AnDrEeAsexiGiRl întreabă:
stefanutzstefan întreabă:
Utilizatoare123 întreabă: