| dayanalove12 a întrebat:

Nu stiu ce se intampla cu mess-ul meu. Am primit azi un id si cu un site si mi-a dat sa salvez ceva si eu am dat Decline si dupa aceea cred ca mi s-a instalat ceva in calculator si la statusul meu apar numai statusuri naspa crying. Ce as putea sa fac sa scap de asta? sau care e cauza, de ce mi se intampla asta?
Va rog frumos sa ma ajutati. :-s :*

Răspuns Câştigător
| Criss003 a răspuns:

IMPORTANT! A aparut un virus nou pe messenger, care schimba statusurile.
Daca vrei sa nu tii se mai intample.Messenger - Preferences - Ignore List - si bifeaza "Ignore anyone who is not in my Yahoo! Contacts

7 răspunsuri:
| RazzyFUnik a răspuns:

E o problema generala... multi au intampinat asta in ultimele zile
singura solutie - dezinstal instal messenger si daca e la fel (posibil reinstalare windows) atunci astepti ca cei de la yahoo sa rezolve cumva situatia
eventual dupa dezinstal dai un scan sa vezi daca gaseste vreun virus big grin

| diidii a răspuns:

Si eu am aceeasi problema. straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sterge-l si instaleaza-l din nou de pe site-ul oficialwinking si ai grija la parola! ai fa curat in listahappy nu sti cine iti vrea raultongue pa pa!:*

| xXCrissXx a răspuns:

Aşa mi s-a întâmplat şi mie. fară să instalez nimic straight face

| Calin_9564 a răspuns:

E un nou program aparut pe net. http://www.realitatea.net/......1909.html. Cineva a vrut sa il schimbe. Reinstaleaza mess-ul.

| BlackForest a răspuns:

Daca nu merge cu dezinstalatul messengerului incearca sa iti downloadezi un program pentru stergerea virusurilor din calculator.Si eu am patit la fel si a mershappy.
Funda?

| dayanalove12 explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri kiss