Ce zici daca te-ai imbraca cum te imbraci cand te duci la discoteca?Incerca sa fi cat mai elegant, asta sa lasi o impresie buna celor prezenti acolo.
Sal'tare! Eu daca eram in locul tau,optam pentru un costum alb,o camasa deschisa la culoare(un bleu marin asa),fara cravata,ca sa arate mai casual,mai simplu si mai lejer,sau dacavrei sa-ti pui neaparat cravata,pune-ti una neagra! Asa m-as imbraca eu! Sau altfel,mai ales ca e vara,m-as imbraca cu un blug deschis la culoare,tot bleu asa,o pereche de mocasini de culoare tot bleu,nu stiu daca stii tu modele acelea de mocasini,care au aparut acum,de ii poti purta cam la orice,pana si la blugi trei sferturi,si o camasa eleganta(iti pun un link jos de tot,la sfarsitul raspunsului), deci blugi bleu, mocasini din aia de au iesit la moda vara asta, de sunt din piele intoarsa, si nici nu costa multa pana in 130 ron,(eu unu mi-am cumparat,pe bleu,am ceva cu culoarea bleu,imi place mult, majoritatea hainelor le am pe bleu), de culoare bleu sau un rosu mai deschis, si o camasa cu maneca scurta, simla cat de cat ca totusi e nunta nu poti sa te duci in tricou.Toate astea fiind tot stilul lejer-casual.Eu unu asa m-as imbraca daca as fi in locul tau sa ma duc la o nunta, si mai ales la cineva asa de apropiat ca si o verisoara primara. Distractie placuta si bafto dello delloooo...pentru mire si mireasa "CASA DE PIATRA" :)))) Ca sa vezi mocasinii de care zic, intra pe
http://www.okazii.ro/......a115636289 Si pe movul asta sunt smecheri pantofiorii(parerea mea), deci in genul asta, si sunt pe mai multe culori.