| HarryStylesswife a întrebat:

Buna TPU, poți conduce o zi întreagă fara sa pățești nimic? dar gen noaptea sa dormi în mașină

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Ce sa patesti? Daca ai experienta poti conduce si mai mult de o zi intreaga. Daca esti incepator, nu recomand.

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu am condus 18 ore cu mici pauze. Se poate. Nu recomand. E foarte periculos.

| johnnny123 a răspuns:

Ce înseamnă "o zi întreagă"? 8 ore? 16 ore? 24 de ore? De la răsărit până la apus? Și cine conduce? Un șofer experimentat și în formă? Un începător? Un bătrân de 80 de ani?

| HarryStylesswife explică (pentru johnnny123):

Pai când am zis o zi întreagă m-am referit direct la 24 de ore și nu știu șofer normal 30 de ani, sau chiar mai mult de 24 de ore daca e posibil nu stiu și am mai zis daca doarme și în masina

| johnnny123 a răspuns (pentru HarryStylesswife):

Ce relevanță are unde doarme? Aici discutăm despre cât timp conduce în continuu, nu despre unde doarme. Bănuiesc că nu conduce în timp ce doarme.

Cât despre condusul non-stop 24 de ore, este teoretic posibil cu suficient antrenament, dar extrem de riscant și nerecomandat. Nu se recomandă să conduci mai mult de 8-10 ore pe zi. Șoferii de tir nu au voie să conducă mai mult de 12 ore într-un interval de 24 de ore.

Pentru că de la un moment dat încolo reacțiile și concentrarea se degradează ca și cum ai fi sub influența alcoolului.

| ReddY25 a răspuns:

Dacă ești tirist da

| suntserios a răspuns (pentru ReddY25):

Tocmai că dacă ești tirist nu poți. Că tahograf, că program de condus, că lege

| mi25 a răspuns:

95% probabilitate de accident.

| sweetys a răspuns:

Depinde ce categorie. Fiindca nu poti compara, B cu C cu CE. Sau in ce scop. Daca emasina personala, poti 24/24, dar daca e masina de munca, se schimba regulile

| AdioTPU a răspuns:

Da, dacă ești odihnit și bine hrănit ca să ai energia de a conduce happy și dacă ești în deplinătatea facultăților mentale și fizice.

| kGeorge a răspuns:

Fizic e imposibil sa conduci 24 de ore non-stop si sa nu faci accident. Poate 16 intr-un caz bun si cateva cafele.
Creierul extenuat se comporta la fel ca unul beat.
Nici taximetristii nu conduc atat de mult pe zi.