anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Puteti sa ma ajutati cu netu'? Incerc sa pun cablul de net la netbook si nu merge. Nu se conecteaza. Stie cineva priceput ce ar trebui sa fac? Multumesc anticipat.

11 răspunsuri:
| itsoft a răspuns:

Pai daca ai net de la rcs-rds merge! doar trebuie sa iti iei drivaru pentru placa ta de retea si la urma sa faci conectarea! te ajut eu! itsoft_2011

| RaVuL a răspuns:

Depinde acum ce win ai ca e putin diferit...
La Xp e asa:
Control Panel-->Network Connection-->Creat a new connection si de acolo e simplu.

| 1000bodies a răspuns (pentru RaVuL):

Am windows 7

| CrysaCrysy a răspuns:

Buna! Asa mi s-a intamplat si mie. Trebuie sa ii chemi pe cei de la net. Netul nu se conecteaza pentru ca nu este instalat pe notebook. Bafta! Sper ca te-am ajutat.

| ChristiaNNN a răspuns:

Depinde ce provider ai. Daca e Romtelecom trebuie sa dai MAC-ul. Daca e RDS trebuie setata o noua conexiune la internet si sa bag pass si user-ul.

| 1000bodies a răspuns (pentru ChristiaNNN):

Si cum setez conexiunea? >_< Daca poti sa-mi spui si mie big grin

| ChristiaNNN a răspuns:

Pentru Windows 7: Start Control Panel Network and internet--->network and sharing centre---->set up a new conection or network.

Multumesc mult! Imediat incerc si daca reusesc funda primesti big grin

Mda am incercat si nu-mi vede 'dispozitivu'.

| ChristiaNNN a răspuns (pentru 1000bodies):

De la ce provider ai internet? Sau mai bine baga neculaiflorentincristian (id de mess si rezolvam acolo).

| Max22 a răspuns:

Trebuie sa-ti pui numele dar daca nu merge ia-ti flash de la unite 3g si nu vei avea robleme eu am si modem si flash