Tinand cont ca iphone 4s e mai vechi(ca tehnologie) recomand iphone 5:p(care va fi mult mai cool decat 4s).....parerea mea:d
Eu zic sa iti cumperi acum 4s-ul ca cine stie cand se lanseaza iphone 5 si nu stii cat va costa sau ce situatie vei avea tu(materiala vorbind.scuze daca te-a incomodat) dar eu as cumpara 4 s.bafta:* fundita ?
Salut.Cati bani ai? parerea mea e sati cumeperi 4S ca s-ar putea sa 5 sa fie foarte skump si sa nu ai bani.Deci mai bine il iei pe 4S.e f bun am avut l-am scapat de la etajul 2 si s-a spart doar ecranu de protectie restul mergea la fel de bine. Fundita?:X
Cel mai probabil IPhone 5 se va lansa in aceasta toamna. Imediat dupa lansarea unui model nou, preturile modelelor vechi scad.
Deci sfatul meu ar fi sa astepti lansarea IPhone5 si apoi sa decizi ce merita sa-ti cumperi. Intotdeauna este o greseala sa cumperi chiar inainte de lansarea modelului nou.
De ce nu ceva cu Android? de pretul unui Iphone iti poti lua un Galaxy S3 sau un HTC One X. Astea doua sunt foarte performante, fiind quad-core. In plus, la Android sunt mult mai multe aplicatii decat la iOS.
anonim_4396 întreabă:
catalin542000 întreabă: