De ce nu suni la ei? Ca ei vin sa instaleze. A trecut cam mult timp, intr-adevar.
Am încercat sa sun, dar îmi zice ca toti operatorii sunt ocupati
Mergi la un sediu de al lor. Nu mi-au placut niciodata ăstia. Reclame pompoase dar servicii proaste.
Au venit in 30 Mai sa îmi instaleze echipamentele, ei au ținut foarte mult sa îmi pună routerul in pod la fel și modemul pentru fibra și la tv am semnal slab mi se întrerupe pe cele mai multe canale și pe wifi ma pot conecta la rețeaua de 5 GHz doar dacă țin laptopul lipit de tavan.Eu le-am zis ca le vreau in casa, dar unul dintre ei a spus ca și el le are in pod și merge bine.In primul rând cum sa pui in pod routerul pentru ca semnalul cel mai bun este in pod și nu in casa.Saptamana viitoare voi face o sesizare și dacă nu vor pune "chestiile" alea ale lor unde vreau eu adică in casa, reziliez cu ei.
De obicei dureazã 5 zile lucrãtoare, în orce caz vei primi un sms pe telefon în care te vor anunțã cu o zi înainte cã vor veni a 2-a zi între orele x și y și sã fie presentã o persoanã la domiciliu pentru instalare, mie de exemplu mi-a venit în 4 zile.
Lioana întreabă: