| TootydeCool a întrebat:

se afla in clasa mea un baiat. Lui ai place foarte mut de mine, este mai mic cu un cap decat mine si can jumatate de an. Este campervers!@!
Adica mai nu mi se pare normal ca la ore ( sta in aceias banca cu mine) sa spuna mi s-a sculat P_ _ A scuzat vocabularul!
Si m-a intrebat daca am prieten normal, si daca vreau sa fiu prietena lui. Dar ca sa fiu mai sigra i-am pus intrebarea:
Ce inteleci tu prin prietena si prieten?
Iar el mi-a raspuns pe ocolite:
pai este atunci can o fata si un baiat se plac si se iubesc! Frate dupa mine este toatl gresit!@!
Infine...
Deci ce ar trebuiii sa fac?
Sa ai dai o sansa? Sau nu?
Va rog cateva sfoaturi
Funda + voturi la fiecare com voturi

Răspuns Câştigător
| blondutzata a răspuns:

Buna si mie mi s-a intamplat i-am dat o sansa dar la fel a vorbit urat cand stateam de vorba aducea in vorba cuvinte urate iar apoi mi-am dat seama ca am gresit nu fa si tu la fel amiga nu trebuie sa suporti cuvintele altora

8 răspunsuri:
| VLΛD a răspuns:

Nu merita nimic sincer straight face
nu e prea educat

| ghicicinesunt a răspuns:

Pai depinde poti incerca thinking depinde tie iti place de el?

| Deny1333 a răspuns:

Dă-i o şansă, vezi cum e.
Ţi se pare ţie că întrece măsura cu tine, spune-i "pa" şi rezolvi totul.
Baftă!

| DayaneSan a răspuns:

Pai, eu una cred asa:
Daca tie iti place de el ar trebui sa incerci totusi, si poate incerci sa il educi putin, sa ii zici ca e urat sa vb. cu o fata asa...
Si uneori nu conteaza inaltimea sau varsta...ci sa va intelegeti, sa aveti lucruri in comun.
Dar intrebarea e, tie iti place sau nu de el? Simti ceva sau doar prietenie? Eu zic ca ar trebui sa iti asculti inima, daca il iubesti spune DA, daca nu, spune-i frumos ca NU
Sper ca te-am ajutat...cred thinking

| Primo a răspuns:

Faptul ca e mai mic de inaltime nu e bine dar depinde si citi ani aveti daca sunteti cel mult in clasa a 8 atunci el se va mai inalta cu siguranta. Limbajul hmm nu stiu ce sa spun oricum daca iti place zi da daca nu iti place zi nu

| Skylerx a răspuns:

As zice sa ii dai o sansa. Doar una.
Daca vezi ca e altfel cum se comporta inainte, poti merge, daca nu... ii dai papucii si gata.

| TootydeCool explică:

Of sunt indecisa!@!
Adevarul este ca mie nu imi place de el, adica nici nu am avut ocazia sa il cunosc!@!
Si toti aveti mare dreptate multumesc ca ma ajutati!@!
Am avut prea multe cereri si m-am zapacit!@!@
Dar ca sa ai testez voi pune niste intrebari care daca simte cu adevarat ceva vor stii sa raspunda iar daca nu bafte!@!
Aa si mi s-a mai intamplat teapa si nu as vrea sa o repet, stiti chestia cu sansa!@!

| ElektroViruss a răspuns:

Sfat : Mai invata putin limba romana! Si dupa aceea vezi si de prieten happy