Dailymotion - locul doi dupa Youtube, Vimeo, Metacafe, Veoh, Blip, 220.ro (romanesc, mai traieste doar pe Facebook), Peteava (romanesc), a fost unul Trilulilu ramonesc (A disparut! Pacat! Era fain), etc. Sunt o tona dar nu le stim noi.
Trilulilu da imi aduc aminte de el acum scrie pe pagina lor ca au plecat sa se joace dar se intorc... niciodata
Era bun ca puteai downloada usor de pe el. La Youtube numai in ultimii 5 ani am schimbat 3 softuri.
Google Drive sau OneDrive. Si site gen MEGA ar merge sa iti postezi chestii privat.
Alea sunt spatii de stocare in cloude, nu site-uri de postare.
Nu conteaza ca sunt de stocare in cloud. E mult mai bine de pus video privat intr-un site de stocare bun, decat pe un site gen vimeo sau dailymotion.
Da. Ai dreptate dar omul cerea ceva de tip Youtube. Raspunsul tau nu are absolut nici o legatura cu Youtube, cloud-ul fiind doar privat si poti pune la share in privat, doar. Un strain, caruia nu-i dai link-ul, nu poate vedea ce share-uiesti tu.
Toate acele servicii de cloud au optiune de share. Mai ales Google Drive ce are player-ul de Youtube, deci daca dai linkul unei persoane nici macar nu trebuie sa descarce fila. De aceea am sugerat Google Drive in primul rand.
Repet: share-ul se poate face doar unui numar mic de persoane (prieteni, cunostinte sau persoane carea vad intamplator linkul). Paginile Web de tip Youtube sunt accesibile oricarui cetatean. Este cu totul altceva.
Dannnny întreabă: