| Torarinchi a întrebat:

Buna, TPU! Sunt foarte curioasa cu privire la facultatea de limbi straine ( Bucuresti ) in ceea ce priveste admiterea si materia. Am auzit din mai multe parti, variante diferite cum ca trebuie sau nu trebuie sa stii din start 2 limbi, iar acum sunt destul de confuza din moment ce nu se dau multe detalii pe site ul facultatii cu privire la examen. Cunoaste cineva mai multe detalii despre facultate si admitere? In ce consta examenul si orice alte detalii despre facultate? Intelesesem ceva legat de limbile asiatice cum ca s ar lua de la 0 dar nu am inteles prea multe. Dau funda! ????

Răspuns Câştigător
| Neutrull a răspuns:

Eu am facut Facuptatea de limbi straine si nu e adevarat. Nu te ia de la 0. Tu trebuie sa stii deja limbile. Gen eu am aplicat la Engleza-Germana si am crezut ca ma ia de la 0 la germana si nu a fost asa. Trebuia sa le sti cat de cat sa le vorbesti. Eu m-m-am lasat de facultate ca nu am mai facut fata. La cursuri ti se vorbeste numai in acele limbi pentru care ai aplicat. Examenul de admitere din ce imi aduc eu minte a constat doar in exercitii gen ca in orice alt test de la scoala

0 răspunsuri: