| Tigruta a întrebat:

Buna TPU sunt in clasa 6 din oradea iar dirigintele meu este rau credeti-ma in clasa suntem 24. Va rog sa ma ajutati ca miercuri avem ora de dirigentie iar el ne pune fata baiat sa stiti e o tortura.De cand am inceput gimnaziul nu m-am mutat niciodata acum insa m-am mutat doar pentru o singura ora nu mai mult iar cand m-a vazut a urlat la mine, de obicei pe cei pe care i-a prins sunt un numar mare, i-a pedepsit aspru le-a dat nota mica la purtare, le-a sunat parintii aaaaaaaaaaa i-a pedepsit curatand toaletele scolii timp de o luna ele infecte, toaletele din toata scoala care e foarte mare plus ca la orele lui te tine in picioare. Ce trebuie sa fac? Ajutati-ma nu-i asa ca sunt o persoana moarta!?

Răspuns Câştigător
| ClaraLove a răspuns:

Mi-e mila de tine, intra pe adresa mea de mess si iti voi spune ce sa faci, aceasta este:clara. elena31

3 răspunsuri:
| aleceandra a răspuns:

Poate u o sa fii o pers norocoasa.incearca sa stai in banca tabig grin bafta:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ce sa fac, dirigintele are voie sa va mute cum vrea el, si lasa si tu, ce are ala cu care te muti? eu am stat cu un baiat si stau si acum din clasa 1 sad. dar nu ma pling, si, da ai dreptate, esti moarta daca va pune la asa munci chinuuitoare, daca mai continua, luati-va inima in dinti si plecati la director, sau un consiliu cu parintii il poot pune la punct. Tot ce pot spune este: NIMIC=NO COMMENTM happy

| darkcloud256 a răspuns:

Cum sa te puna sa speli wc, asta e o prostie. Incearca sa stai cuminte, iar daca ti se pare ca face ceva rau, agresiv du-te la director. Cea mai simpla cale e sa te muti in alta clasa/scoala.