Da, media este buna, insa nu consider ca o meriti. Ce meriti tu, e 3-ul pe care l-ai luat la limba romana...
Da dar acel 3 pe care l-am luat a fost de la o lucrare dintr-o lectie mai lunga care era de vreo 2 saptamani.
Da...mersi de incurajare
Pai nu vreau sa fiu nici toacilara, raspunsul care i l-am dat lui cata416 a fost o gluma pentru ca nu m-a ajutat deloc, insa tu m-ai ajutat.
Nu vreau sa ma laud dar mie mi de pare ca as fi putut sa fac mai mult in clasa a 5-a. Puteai sa zici NU sau DA, nu era nevoie sa raspunzi in felul asta.
Nu e mica deloc. Mai ales daca ai luat 3 pe de geaba. Nu ai de ce sa te ingrijorezi.
Unde locuiesti si la ce scoala inveti?(media e foarte buna iar profesoara ta de romana e foarte severa am patit si eu asta dar eu am luat unu si nu pentru ca am copiat)
La scoala Ion Campineanu generala 1, dupa nume cred ca iti dai seama si in ce oras locuiesc.A si iti multumesc pentru raspuns!
Eu pe primul semestru am avut media 9, 84 (Tot pe clasa a 5 a, acum sunt pe a 6 a)
Logic ca e buna . Ai pus intrebarea doar ca sa te lauzi? " Lauda de sine, nu miroase a bine"
Iti raspund si tie ca si lui cata416. Am pus intrebarea deoarece eu consider ca as fi putut mai mult in clasa a 5-a. Puteai sa raspunzi da sau nu, nu era nevoie sa raspunzi asa.A si inca ceva: MIE NU-MI PLACE SA MA LAUD.
Ok, scuze, nu trebuia sa sari asa .
Nu-i nimic dar nu-mi place sa fiu criticata.Mi-ar fi placut macar sa zici da sau nu si chiar atat m-ar fi putut ajuta.
Ok, e o medie buna :p dar poti mai mult .
Asa,vezi ca poti? Multumesc!
Ce intrebari ma nene! Daca esti prima pe clasa si daca e peste 9 nu e logic ca e bine?