| Innovation a întrebat:

Sunt in clasa a 5-a si pe primul semestru am incheiat cu media 9, 57. Puteam mai mult dar a scazut din cauza la un trei care l-am luat impreuna cu toata clasa la o lucrare data la nervi de profesoara de romana.Credeti ca e buna aceasta medie?
Mentionez ca am luat a doua cea mai buna medie din clasa.
Si scuzati de categorie...

21 răspunsuri:
| Chris a răspuns:

Da, media este buna, insa nu consider ca o meriti. Ce meriti tu, e 3-ul pe care l-ai luat la limba romana...

| Innovation explică (pentru Chris):

Da dar acel 3 pe care l-am luat a fost de la o lucrare dintr-o lectie mai lunga care era de vreo 2 saptamani.

| cata416 a răspuns:

Nu nu e buna. Esti o tocilara.laughing

| Innovation explică (pentru cata416):

Da...mersi de incurajare waiting

| Bellona a răspuns (pentru cata416):

Daca ai medie mai mare, si iti place sa inveti...nu inseamna ca esti tocilar(a).imi pare rau sa te dezamagesc happy

| Innovation explică (pentru Bellona):

Pai nu vreau sa fiu nici toacilara, raspunsul care i l-am dat lui cata416 a fost o gluma pentru ca nu m-a ajutat deloc, insa tu m-ai ajutat.

| cata416 a răspuns:

Vrea si ea sa se laude.laughing

| Innovation explică (pentru cata416):

Nu vreau sa ma laud dar mie mi de pare ca as fi putut sa fac mai mult in clasa a 5-a. Puteai sa zici NU sau DA, nu era nevoie sa raspunzi in felul asta.

| InuIo a răspuns:

Nu e mica deloc. Mai ales daca ai luat 3 pe de geaba. Nu ai de ce sa te ingrijorezi.

| itsirc3 a răspuns:

Parerea mea este ca e buna. Eu am avut 9.50 in clasa a V-a.

| Darias16 a răspuns:

Unde locuiesti si la ce scoala inveti?(media e foarte buna iar profesoara ta de romana e foarte severa am patit si eu asta dar eu am luat unu si nu pentru ca am copiat)

| Innovation explică (pentru Darias16):

La scoala Ion Campineanu generala 1, dupa nume cred ca iti dai seama si in ce oras locuiesc.A si iti multumesc pentru raspuns! happy

| AnnaAnnne a răspuns:

Eu pe primul semestru am avut media 9, 84 tongue (Tot pe clasa a 5 a, acum sunt pe a 6 a)

| Andyy005 a răspuns:

Logic ca e buna rolling eyes. Ai pus intrebarea doar ca sa te lauzi?thinking " Lauda de sine, nu miroase a bine"winking

| Innovation explică (pentru Andyy005):

Iti raspund si tie ca si lui cata416. Am pus intrebarea deoarece eu consider ca as fi putut mai mult in clasa a 5-a. Puteai sa raspunzi da sau nu, nu era nevoie sa raspunzi asa.A si inca ceva: MIE NU-MI PLACE SA MA LAUD.

| Andyy005 a răspuns (pentru Innovation):

Ok, scuze, nu trebuia sa sari asa straight face.

Nu-i nimic dar nu-mi place sa fiu criticata.Mi-ar fi placut macar sa zici da sau nu si chiar atat m-ar fi putut ajuta. happy

| Andyy005 a răspuns (pentru Innovation):

Ok, e o medie buna :p dar poti mai mult happy.

Asa,vezi ca poti? Multumesc!winking

| armanu a răspuns:

Logic ca e buna laughing

| Motzuletzz a răspuns:

Ce intrebari ma nene! Daca esti prima pe clasa si daca e peste 9 nu e logic ca e bine?