| 。。。✿*゚Viento゚*✿。。。 a întrebat:

Buna TPU.Sunt in Spania (Zaragoza)! Va rog sa imi spuneti si mie, daca "cunosteti"o modalitate de a suna in Romania pe mobil mai ieftin! Eu le-am incercat mai toate( schimbul de companii, locutoriu...etc.) dar totusi poate voi stiti alta varianta mult mai economica.Va multumesc!。。。✿*゚Viento゚*✿。。。

3 răspunsuri:
| Leea1234 a răspuns:

Si eu sunt in spania (valladolid) si eu vb in rom pe fix de la locutoriu cu 10 centi minutul, am auzit si eu de digi, iti cumperi cartela dar din cate stiu minutul nu-l gasesti mai ieftin de 10 centi!
pentru mine cea mai ieftina metoda de a vb cu cei de acasa este internetul, pe yahoo messenger vb cat vreau si cand vreau si nu platesc decat abonamentulla internet!
sa auzim de bine!

| Zazu a răspuns:

Cu DIGI, este cel mai ieftin.

| 。。。✿*゚Viento゚*✿。。。 explică:

Despre aceasta companie "DIGI" imi poti da mai multe informatii te rog?! De exemplu care este pretul unui minut dupa Digi pe mobil in Romania?! Sau in ce interval orar am aceasta optiune de a suna mai ieftin in Romania?! Dar pretul unui sms dupa DIGI pe Vodafone-Connex sti care este?! Ms frumos oricum Portocala.Astept mai multe sugestii! kisskiss Numai bine,。。。✿*゚Viento゚*✿。。。