anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Totul incepe aici: Pisica mea a facut pui acum 2 saptamani si 4 zile, iar ieri a venit acasa cu burta umflata (doar partea de jos) eu presupun ca de la tatele pentru ca atunci cand ating acolo o doare..am incercat sa ii dau cu crema(de galbenele) dar nimic..si a slabit FOARTE FOARTE MULT! Si nu manaca, apa a baut.dar putina si se misca putin se duce la apa la culcusul ei dar sta MULT acolo. Aaa si ce sa fac cu puii sunt 4 am confectionat un biberon si le dau sa manance pentru ca era seara si nu avea biberoane la magazin.
Deci daca ati avut cazuri asemanatoare.aa si parintii mei nu vor sa o duca la veterinar :p
VREAU DOAR SFATURILE VOASTRE!
FUNDA

1 răspuns:
| numerandom17 a răspuns:

Buna, si pisica mea a nsacut acum o luna.
cel mai probabil o doare burta de la cum sug puii, poate o mai si musca pentru ca sunt inca micuti si nu stiu.
ca sa o determini sa manance, ai putea sa cumper ceva mancare in pliculete sau in conserva deoarece aceea are un miros mai puterinic de carne si o poate face sa ii fie pofta si sa manancewinking
daca parinti tai nu vor sa o duca la veterinar poti pur si simplu sa cauti pe internet un rn de telefon de la un cabinet veterinar din oras si sa suni acolo si sa ii ceri sfatul vetrinarului. eu am facut de multe ori asa, si crede-ma ca nu se supara, veterinarii isi doresc sa ajute animalele si iti vor raspunde si iti vor da sfaturi cu placere.
sper ca te-am ajutat, o seara placuta! happy