Buna,
Nu avem de unde sa stim, depinde de mai multi factori.Te sfatuiesc sa treci si liceele la care ai vrea sa intri dar au media mai mare, pentru ca nu se stie niciodata.
Mult succes:*
Depinde de judet si oras. la noi in Ramnicu Sarat notele de admitere anul avesta vor fi mult mai mici.
Funda
Depinde cati canditati vor fi. Daca sunt multi vor intra la o anumita clasa cei cu mediile cele mai mari.
Depinde acuam de liceu Si cati se inscriu.
ex daca La Mate/Info sunt 90 de locuri si candideaza 120 normal ca o sa creasca media
Daca sunt 90 de Locuri si sunt numai 80 de candidati mai iau si cu medii mai mici de anul trecut
Pai depinde de liceu si de oras... eu sunt din Braila si madiile la unele licee vor fi mai mari si altele mai miki
Poti sa spui si de unde esti? in orice caz cred ca vor scadea mediile anul acesta
Buna! Cu siguranta mediile de anul acesta o sa fie mult mai mici fata de anul precendent. Anul trecut evaluarile s-au corectat in scoli, dar anul acesta nu.
CONCULZIE : vor fi mediile de admitere mult mai mici!
Sper ca am putut sa te ajut :*
Probabil vor fi mai mici fata de anul trecut fiindca atunci au fost mai multe examene de care conta media generala care puteau sa o mareasca dar acum sunt putine
Depinde ce medie ai tu. Avand in vedere ca examenele de anul acesta au fost mai dificile cel putin la mate, din cate am auzit, se poate sa fie mai mici.
anonim_4396 întreabă: