| MonicaOtaku69 a întrebat:

Buna TPU! Va rog ajutati-ma am aflat de la cineva ca o persoana ma spioneaza si vede ce fac eu si prin de foldere si pe ce pagini de web umblu! Cum face asta si vreau sa scap de el. Din cate stiu s-ar putea sa imi fi dat vreun folder pe mes si sa il fi instalat sau nu stiu. daca e asa unde si ce folder as si putut installa. va rog help. Vreau sa dispara din pc`ul meu cum pot face sa nu mai intre la mine in calculator HELP! funda

Răspuns Câştigător
| xgamerz a răspuns:

Aceea persoana a fost de curand la tine la PC? Pt. k este posibil sa fi instalat el ceva pe PC-ul tau..si daca e asa, atunci intra in control panel-add-remove programs si dezinstaleaza absolut tot ce nu ai nevoie/ce nu folosesti. Poti sa afli fiecare program ce este si ce face daca il bagi pe google.
Daca gasesti acolo ceva de genu: VNC sau TEAMVIEWER sa il dezinstalezi!
Apoi trebuie sa iti iti faci un update la Antivirus, sa iti instalezi un Antivirus nou. L-ai putea folosi pe:
http://www.avira.com/en/download-start/product/avira-free-antivirus
Este versiunea free/gratuita!
Dar cel mai simplu si sigur, e sa iti formatezi PC-ul si sa reinstalezi sinstemul de operare/Windows-ul :)
Bafta;)

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Paranoia e mare de tot la tine.
in primul rand folderele nu se instaleaza.
in al doilea rand folderele nu se pot trimite pe mes
in al treilea rand singura posibilitate e sa iti fi trimis careva un keyloger care nu face altceva decat sa vada ce scrii tu la tastatura
in al patrulea rand daca esti asa paranoinca reinstaleaza windows ul si gata

| catalynx a răspuns:

Cel mai sigur lucru este sa-ti schimbi ip-ul, ii povestesti asta providerului tau de net si il rogi frumos sa-ti schimbe ip-ul si sa-ti dea datele de conectare de la noul ip.

| annabountii99 a răspuns:

Da..este un program, nu stiu cum se numeste, poti sa te interesezi pe google, si daca ti l-a dat pe ala sa il instalezi poate umbla pe calculatorul tau, insa si in acelasi timp cu tine, dar daca umbla in acelasi timp cu tine tu vezi asta..intelegi?
sora mea mai folosea programul, ca sa o ajute vreun prieten daca nu stia sa faca ceva pe calculator..intelegi.
sper ca te am ajutat big grin

FUNDA?

| MonicaOtaku69 explică (pentru annabountii99):

Ala e Teamwiever nu are nici o legatura cu asta, Eu am aflat de la altcineva ca Vede ce fac eu. Imi zicea unde umblu fara sa stiu eu. >.<

| annabountii99 a răspuns (pentru MonicaOtaku69):

Aa.sorry eu numai despre asta stiu ca ar fi de asa ceva..sorry ca nu tean putut ajuta

| IoneanuDenis a răspuns:

Solutia recomandata e sa scoti cablu de net.Sau mai greu sa schimbi ip-ul.