| Ronaldinho1 a întrebat:

Buna tpu...Va rog sa-mi dati un sfat ceva.
Un baiat m'a tot enerva sh facea misto d mine.S-a intamplat d fata cu mai multi prieteni,de fiecare data cand am fost cu ei. El se da mare si tare iar cum ma tot lua la misto si cum isi batea joc de mine am sarit pe el si i-am dat doua de a cazut jos, iar apoi l-am lasat sa nu pateasca ceva.
Acum se ia si de sora mea, ce credti ca ar trebui sa fac?
Multumesc!
Sa'i trag o mama de bataie?

Răspuns Câştigător
| spy2o a răspuns:

Ma bucur pentru tine ca esti un baiat calculat si "bataia" nu a degenerat in ceva mai grav(sa-l avariezi rau), ca tot tu plateai.Cel mai probabil acum e ranit in orgoliu si ca sa arate ca tot e macho man se ia de sora ta.Parerea mea e ca ar trebui sa vorbiti fata in fata, sa fii convingator.Ii spui sa stea in banca lui, altfel il calci in picioare(nu e nevoie sa te tii de cuvant)! Succes!

5 răspunsuri:
| Krosa a răspuns:

Prin bataie nu rezolvi nimic incearca cand se ia de tine sa ii intorci vorbele si sa nu devi nervoasa pentru ca o sai doai o stare ca sai cum el a castigat iar daca se ia de sora ta spune-i sori tale sa se duca la dirigintele/invatatorul lui si ii va scade nota la purtare.
Sfaturi: Nu te du la mama, sa se duca sora ta mai degraba. Si ar fi bine sa nu te duci tu la diriginte/invatator sa-i spui ce a facut findca daca l-ai batut vei da si tu de probleme. Sora ta sa nu-i spuna ca si tu l-ai batut.
Chiar sper sa te ajute gandeste-te de doua ori eu am patit-o pe pielea mea si ar trebui sa faci. Funda?

| St3fan97 a răspuns:

Nu prea ar fi o varianta da' din cate zici ar cam trebui.

| FaraSperantaSEN a răspuns:

Dapbig grin ca si-a luat`o in cap crede ca nu`i faci nimic

| IonIonut a răspuns:

Ori asta ori incearca sa ii vorbesti politicos, ca nu sunteti animale! big grin

| MSmihaela a răspuns:

Ignora-l